Σε μία πολύ σημαντική κίνηση προχώρησε ο Μακεδονικός που δείχνει ότι έχει στόχο να είναι πολύ ανταγωνιστικός στο νέο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής, καθότι απέκτησε τον Αριστείδη Παπασάβογλου, που έχει παρελθόν στον οργανισμό. O 20χρονος SG/SF την περασμένη σεζόν ήταν μέλος των Μαχητών Πεύκων και της Αρετσού Καλαμαριάς στο ίδιο πρωτάθλημα. Τέλος έχει εμπειρία κι από την Α2, όντας μέλος της Ελευθερούπολης πριν από δύο σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η διοίκηση του Μακεδονικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον καλαθοσφαιριστή Αριστείδη Παπασάβογλου!

Ο 20χρονος ταλαντούχος αθλητής αγωνίζεται ως Shooting Guard και Small Forward, ενώ συνδέεται με τον σύλλογο από την εποχή που αγωνιζόταν στην «πράσινη» Ακαδημία, η οποία και τον ανέδειξε. Ακολούθησε το πέρασμα του από την Ακαδημία «ΔΕΚΑ», στην Γ Εθνική, πριν κάνει το άλμα για την Α2, φορώντας τη φανέλα της Ελευθερούπολης σε ηλικία 18 ετών!

Τη σεζόν 2021/22 αγωνίστηκε αρχικά για τους Μαχητές Πεύκων και έπειτα για την Αρετσού Καλαμαριάς στην Β Εθνική, για να επιστρέψει πλέον στον Μακεδονικό για μια επανασύνδεση με όραμα…

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει και πάλι τον Αριστείδη στην μεγάλη «πράσινη» οικογένεια και του εύχεται να είναι υγιής και να πετύχει τις προσωπικές του φιλοδοξίες, βοηθώντας παράλληλα την ομάδα να φτάσει στους στόχους της”!