Ο Έσπερος Καλλιθέας συνεχίζει την ενίσχυση στα γκαρντ, καθότι απέκτησε και τον 18χρονο Μεσσήνιο γκαρντ (1,91μ) Σαράντο Σαραντόπουλο, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο εφηβικό του Ολυμπιακού, ενώ ξεκίνησε το μπάσκετ στην Καλαμάτα, με την οποία αγωνίστηκε στην Γ’ Εθνική. Τέλος με την φανέλα των Πειραιωτών μέτρησε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων μέτρησε 6,6 πόντους σε 17 λεπτά συμμετοχής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ακόμη μια προσθήκη στην ανδρική ομάδα του Εσπέρου
Η στελέχωση της περιφερειακής γραμμής της ανδρικής ομάδας του Εσπέρου συνεχίζεται με σταθερά και στοχευμένα βήματα.
Ο 18χρονος Σαράντος Σαραντόπουλος  (1.91) αποτελεί το νέο κομμάτι στο παζλ που συνθέτει ο κόουτς Αλέκος Δάγλας και το τεχνικό τιμ. Ο νεαρός Μεσσήνιος πόιντ γκαρντ επιλέχθηκε για τον ενθουσιασμό και την ενέργεια που μπορεί να φέρει στο παρκέ.
Αν και ηλικιακά είναι μικρός (18 Μαΐου 2004), διαθέτει την εμπειρία και τις παραστάσεις από το επίπεδο της Γ’ Εθνικής, ως παίκτης της Καλαμάτας BC. Προηγουμένως ήταν στον Πρωτέα της μεσσηνιακής πρωτεύουσας, ενώ αμέσως μετά και για μια σεζόν (2021-22) εντάχθηκε στο εφηβικό τμήμα του Ολυμπιακού Πειραιώς. Στους ερυθρόλευκους ήταν από τους βασικούς άξονες του παιχνιδιού με σταθερά καλές εμφανίσεις.
«Ο Έσπερος μού προσφέρει την ευκαιρία ν’ ανέβω άλλο ένα σκαλοπάτι στην καριέρα μου και θα προσπαθήσω από τη μία να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία που μού δίνεται κι από την άλλη να δικαιώσω όσους με επέλεξαν», ανέφερε ο Σαράντος Σαραντόπουλος αφού πρώτα υπέγραψε το συμβόλαιό του.