Ακόμη μία ομάδα που πρόκειται να ξεκινήσει προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν είναι ο Έσπερος Λαμίας, ο οποίος μετά τις δυνατές μεταγραφικές κινήσεις που πραγματοποίησε έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις ενόψει της νέας σεζόν στον τρίτο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Οι παίκτες του Γιάννη Σοφογιάννη θα μαζευτούν στο γήπεδο στις 22 Αυγούστου ενόψει της πρώτης υποχρέωσης της ομάδας που είναι στις 21 Σεπτεμβρίου απέναντι στην Γέφυρα για το Κύπελλο Ελλάδος. Τέλος οι Φθιώτες ευχαρίστησαν τον πολύπειρο σέντερ Ρήγα Παπαργυρόπουλο για την προσφορά του στον οργανισμό, με τον έμπειρο σέντερ να συνεχίζει την καριέρα του στον Σύλλα Αιδηψού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της προετοιμασίας άρχισε.
Το Δ.Σ. ανακοινώνει ότι την Δευτέρα 22 Αυγούστου και ώρα 16:00 μμ , στο κλειστό Χαλκιοπούλειο Λαμίας θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση των αθλητών ,του προπονητικού επιτελείου και μελών του Δ.Σ. , ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2022-2023, του πρωταθλήματος της Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ Κατηγορίας Ανδρών.
Ενημερώνουμε ότι οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας ξεκινούν την 21 Σεπτεμβρίου, με τον αγώνα Κυπέλου Ελλάδας με αντίπαλο την ομάδα ΚΣ Γέφυρα Θες/κης,εντός έδρας στο κλειστό Χαλκιοπούλειο.
Το Δ.Σ. αισθάνεται την υποχρέωση ,αποχαιρετώντας τον μεγάλο απόντα ΡΗΓΑ ΠΑΠΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟ , να του ευχηθεί καλή επιτυχία στις νέες επαγγελματικές δραστηριότητες και να τον ευχαριστήσει για την πολυετή προσφορά του.
Καλούμε τους φίλους μας να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας, για την επίτευξη των στόχων μας”.
Το Δ.Σ. του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ