Ο Εθνικός Πειραιά αύριο αντιμετωπίζει την Δάφνη Δαφνίου για την δεύτερη αγωνιστική της Β’ Εθνικής, με τους Πειραιώτες να προέρχονται από το μεγάλο διπλό απέναντι στα Φανάρια. Έτσι το σύνολο του Χούμπαυλη θέλει να κάνει το 2/2 απέναντι στο αξιόμαχο συγκρότημα του Στρατικόπουλου, έχοντας όμως δύο θέματα τραυματισμών, καθώς οι Δημήτρης Καρυστινός και Βασίλης Καραδημητρίου είναι “στα πιτς”.

Παρόλα αυτά οι υπόλοιποι παίκτες θα είναι διαθέσιμοι κι έτσι ο Εθνικός γνωστοποίησε από σήμερα την αποστολή του. Τέλος δηλώσεις για το αυριανό παιχνίδι έκανε κι ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής των Πειραιωτών Δημήτρης Καραφαντής.

Αναλυτικά η αποστολή των Πειραιωτών:

4. Ρουκάς
5, Σταματίου
6. Γκαβασιάδης
8. Ιωάννου
9. Καραφαντής
11. Βαθρακοκοίλης
15. Παπουτσής
17. Ολύμπιος
19. Χρήστου
21. Βασιλόπουλος
23. Καππής
27. Καπερώνης
Οι δηλώσεις του Δημήτρη Καραφαντή:
«Η ομάδα μας ξεκίνησε με μεγάλο διπλό στο δύσκολο μαραθώνιο του πρωταθλήματος. Ο Εθνικός ετοιμάζεται για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι. Με αφορμή την πρώτη μας εντός έδρας αναμέτρηση στο «Π. Σαλπέας» θέλω να καλέσω τον κόσμο να δώσει βροντερό παρών. Οι φίλαθλοι μας έχουν δείξει έμπρακτα την στήριξη τους όλα αυτά τα χρόνια και θέλουμε και φέτος να αποτελέσουν τον έκτο παίκτη μας. Τους καλούμε στο «Π. Σαλπέας» για να βοηθήσουν τους παίκτες μας να ξεκινήσουν νικηφόρα τις εντός έδρας αναμετρήσεις και να κάνουν το 2/2 στο πρωτάθλημα».