Την νίκη με 72-75 απέναντι στον Μακεδονικό (Β’ Εθνική, 4ος όμιλος) πήρε ο Φίλιππος Βέροιας (Β’ Εθνική, 3ος όμιλος), χάρις σε τρίποντο του Ελευθεριάδη στο τελευταίο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης. Η αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων ήταν πολύ αμφίρροπη καθ’ όλη την διάρκειά της με τις δύο ομάδες να δείχνουν πως θα είναι πολύ ανταγωνιστικές στο νέο πρωτάθλημα της τρίτης τη τάξει Εθνικής Κατηγορίας.

Τέλος κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο clutch Ελευθεριάδης με 21 πόντους, με τους Μπένα κι Αποστολίδη να τον συνεπικουρούν με 16 και 15 πόντους αντίστοιχα. Τέλος το σύνολο του Κοθρά επικεντρώνεται πλέον στην αναμέτρηση της Τετάρτης, όπου και θα αντιμετωπίσει τον Πρωτέα Γρεβενών εκτός έδρας για την πρώτη φάση του Κυπέλλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Φιλίππου:

Φιλικό αγώνα, τον τέταρτο κατά σειρά και τον πιο δυνατό μέχρι τώρα, έδωσε σήμερα Σάββατο 17/9 η ομάδα μας στο γήπεδο της Ευκαρπίας αντιμετωπίζοντας την αντίστοιχη του Μακεδονικού, η οποία αγωνίζεται στον 4ο όμιλο της Β´ Εθνικής.

Αν και η ομάδα μας παρατάχθηκε με αρκετές ελλείψεις λόγω μικροτραυματισμών, ο coach Κοθράς είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορα σχήματα και να διαπιστώσει την αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών, μόλις τέσσερις ημέρες πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς για το Κύπελλο Ελλάδος, το οποίο θα διεξαχθεί την Τετάρτη 21/9 στα Γρεβενά απέναντι στον τοπικό Πρωτέα, ομάδα επίσης Β´ Εθνικής.

Το σημερινό παιχνίδι ήταν αμφίρροπο, με δυνατές μονομαχίες και αρκετή ένταση και κρίθηκε με νίκη της ομάδας μας με 75-72, μετά από εύστοχο τρίποντο του αρχηγού Δάνη Ελευθεριάδη στο τελευταίο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης.

Πρώτοι σκόρερ της ομάδας αναδείχθηκαν οι Ελευθεριάδης με 21, Μπένας με 16, Αποστολίδης με 15 και οι Ξενιτίδης, Κάτζος με 8.

Ευχαριστούμε την ομάδα του Μακεδονικού για τη φιλοξενία και της ευχόμαστε καλή επιτυχία στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Β´ Εθνικής κατηγορίας.

Τα δεκάλεπτα του αγώνα :

23-14, 38-34, 56-53, 72-75