Σε μια αναμέτρηση πρόβα-τζενεράλε για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής η Αναγέννηση επικράτησε του ΟΦΗ  με 68-66.

Συγκεκριμένα, το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο και σκληρό από την αρχή ως το τέλος. το σύνολο του Αρκαλοχωρίου έδειξε δυο διαφορετικά πρόσωπα κατά τη διάρκεια των σαράντα λεπτών και εν τελεί «έκλεψε» το θετικό αποτέλεσμα με buzzer beater του αρχηγού μας, Κριστοφερ Ραζη.

Η ομάδα της Αναγέννησης  μπήκε «νωθρά»στο πρώτο δεκάλεπτο, με τους γηπεδούχους να βγαίνουν μπροστά 21-7 και εν τελεί το πρώτο δεκάλεπτο να ολοκληρώνεται με 22-13.

Στο δεύτερο μέρος της αναμέτρηση η Αναγέννηση μπήκε πιο συγκεντρωμένη. Έτσι κατάφερε να ανεβάσει ρυθμό και να κάνει το ματς ντέρμπι. Για. είκοσι λεπτά οι δυο ομάδες έπαιξαν στα… κόκκινα, με τον προπονητή μας να δοκιμάζει συστήματα και καταστάσεις που θα του φανούν χρήσιμα σε παρόμοιες περιπτώσεις στα επίσημα παιχνίδια.

Όσον αφορά την ολοκλήρωση του ματς και ενώ το σκορ ήταν 66-66 1,8’’ πριν το τέλος ο αρχηγός των φιλοξενούμενων Κριστοφερ Ραζης πήρε την μπάλα από τον Κώστα Οικονομόπουλο σούταρε από την περιφέρεια και έγραψε το τελικό 66-68.

Στο παιχνίδι δεν αγωνίστηκαν οι τραυματίες Βερτουδος και Κουτσουράδης και ο Σολάκης λόγω υποχρεώσεων.

Η Αναγέννηση συνεχίζει την προετοιμασία της προκειμένου να παρουσιαστεί έτοιμη στο πρώτο τζάμπολ της φετινής σεζόν, το οποίο είναι εκτός έδρας στις 7/10 με αντίπαλο το Παγκράτι.

Τα δεκάλεπτα: 22-13, 14-19, 12-17, 18-19.

Δείτε τα κλικς της αναμέτρησης: