Εις μνήμην του Νίκου Γαλυφυνιάκη δόθηκε φιλικό στο κλειστό του Αρκαλοχωρίου ανάμεσα στην Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου και τον ΟΦΗ την Κυριακή 25/09  με παρουσία πλήθος κόσμου. 

Στο αγωνιστικό κομμάτι, σε ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι, οι δύο ομάδες της Κρήτης έδειξαν πως βρίσκονται σε καλό δρόμο εν όψει των των επίσημων υποχρεώσεών τους. Νικητής  του παιχνιδιού αναδείχθηκε η Αναγέννηση με σκορ 68-59.  Πλέον και οι δύο ομάδες στρέφουν την προσοχή τους στην συνέχεια των προετοιμασιών τους καθώς σε 3 εβδομάδες ανοίγει η αυλαία των εθνικών κατηγοριών.

Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι,  είχαμε την βράβευση του πρώην ομοσπονδιακού προπονητή της Εθνικής Ανδρών Παναγιώτη Γιαννάκη και της οικογενείας του Νίκου Γαλυφιανάκη, της σύζυγό του και των δυο παιδιών του.

 

 

 

 

Δείτε δηλώσεις από τον προπονητή της Αναγέννησης Μύρων Παπαδάκη, για το δυνατό φιλικό με τον ΟΦΗ , στο Αρκαλοχώρι , στην μνήμη του Νίκου Γαλυφιανάκη.

 

 

Και εδώ οι αντίστοιχες δηλώσεις  του προπονητή  του ΟΦΗ, Βασίλης Ράλλης, για το δυνατό φιλικό με την Αναγέννηση , στο Αρκαλοχώρι , στην μνήμη του Νίκου Γαλυφιανάκη.