Ο Φίλιππος Βέροιας θέλει να διατηρήσει το μεγαλύτερο μέρος του βασικού του κορμού από την περυσινή αγωνιστική περίοδο και μετά την παραμονή του αρχηγού και αρχισκόρερ της ομάδας Δάνη Ελευθεριάδη επέκτεινε την συνεργασία του και με τον Aλέξη Κάτζο, ο οποίος θα δώσει ακόμη μεγαλύτερο βάθος στην περιφέρεια των “ερυθρολεύκων”. Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός άσος έχει αγωνιστεί επίσης σε Κόροιβο Αμαλιάδας και Αίαντα Ευόσμου και μάλιστα με τους Θεσσαλονικείς είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής την αγωνιστική περίοδο 2021-22.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Μετά την πρόσφατη ανανέωση του αρχηγού και με δεδομένη την επιθυμία του coach για παραμονή του βασικού κορμού, σειρά παίρνουν τα υπόλοιπα “γρανάζια” της περσινής επιτυχημένης συνταγής!
👉Η ΔΕ ανακοινώνει, λοιπόν, την παραμονή του Αλέξη Κάτζου για δεύτερη χρονιά στο ρόστερ της ομάδας μας. Μετά τη θητεία του σε Κόροιβο Αμαλιάδας, Αίαντα Ευόσμου και το πέρασμά του από το κολλεγιακό πρωτάθλημα στην άλλη μεριά του Ατλαντικού, ο νεαρός PG/SG παραμένει κάτοικος Βέροιας, αν και πρακτικά λόγω σπουδών είναι κάτοικος της συμπρωτεύουσας και θα κρατάει την μπαγκέτα της οργάνωσης της ομάδας στο επερχόμενο πρωτάθλημα της National League 1 2023-24.
💪Αλέξη, σου ευχόμαστε να είσαι υγιής και προσηλωμένος, ούτως ώστε να κατακτήσεις τους ομαδικούς και προσωπικούς, αθλητικούς και ακαδημαϊκούς, στόχους που έχεις θέσει!