Σημαντικές εξελίξεις είχαμε το πρωί της Τετάρτης στο στρατόπεδο του Φιλίππου Βέροιας.

Συγκεκριμένα, ο Σύλλογος ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας με τον Χρήστο Μπλατσιώτη ο οποίος αποχωρεί όπως αναφέρει η ανακοίνωση για προσωπικούς λόγους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΔΕ του τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει την αποχώρηση του Χρήστου Μπλατσιώτη από την ομάδα για προσωπικούς λόγους.

Ο Χρήστος είναι ένας από τους ανθρώπους που συνέδεσαν άρρηκτα το όνομά τους με τον Φίλιππο, αποτελώντας ζωντανό κομμάτι της ιστορίας του τμήματος και του μπάσκετ της πόλης εν γένει.

Με παρουσία που ξεκινάει από τα γυμνασιακά του χρόνια, ο Χρήστος πέρασε από όλες τις βαθμίδες προσφοράς, διατελώντας κατά καιρούς παίκτης, βοηθός προπονητή, πρώτος προπονητής και υπεύθυνος ακαδημιών. Πάνω από όλα, όμως, υπήρξε ένας αφοσιωμένος εργάτης κι εραστής της “φιλιππικής” μπασκετικής ιδέας, κάτι που δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ.

Χρήστο, η προσφορά σου στην ομάδα, μαζί με τον “αδερφό” και συνοδοιπόρο σου Δημήτρη Γκίμα, είναι ανεκτίμητη, θα είσαι πάντα ένας από εμάς κι ευχόμαστε οι δρόμοι μας να ξανασμίξουν στο μέλλον.