Η Γέφυρα συνεχίζει τον σχεδιασμό της ενόψει της νέας σεζόν που θα την βρει ξανά στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, έπειτα από την άρνηση της πρόσκλησης συμμετοχής στην.

Έτσι οι Θεσσαλονικείς απέκτησαν τον Θάνο Πολυμένη, o οποίος την περυσινή σεζόν αποτέλεσε έναν από τους κορυφαίους παίκτες του Απόλλωνα Καλαμαριάς στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Μάλιστα η συνεισφορά του ήταν τέτοια που κι η άλλοτε ομάδα του εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τιμήν του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Γέφυρας:

“Το ΔΣ του συλλόγου μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον αθλητή Πολυμένη Θάνο για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023. Θάνο καλώς ήρθες στην μεγάλη οικογένεια του συλλόγου μας και σε ευχόμαστε να πετύχεις τους στόχους που έχεις θέσει χωρίς τραυματισμούς”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα Καλαμαριάς:
“Ο Μ.Γ.Σ. Απόλλων Καλαμαριάς και το Τμήμα Καλαθοσφαίρισης ανακοινώνει την αποχώρηση του Θάνου Πολυμένη από την ομάδα μας . Ο Θάνος ήταν βασικό στέλεχος του τμήματος ανδρών και στους πρώτους σκόρερ της Γ’ Εθνικής την περυσινή αγωνιστική περίοδο . Επίσης πέτυχε όντας προπονητής της ομάδας νεανίδων την είσοδό του μετά από πολλά χρόνια στο Final 4 της διοργάνωσης της Ε.ΚΑ.Σ.Θ. .

Του ευχόμαστε

Καλή Επιτυχία στη επαγγελματική του καριέρα και στην προσωπική του ζωή”.