Ο Γ.Σ. Διαγόρα συνεχίζει την προετοιμασία του για τη δύσκολη εντός έδρας αναμέτρηση με τον Έσπερο Καλλιθέας για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής (Κυριακή 17:00) στη «τέντα» με στόχο την επιστροφή στις νίκες.

Στο πλαίσιο αυτό ο αντιπρόεδρος του συλλόγου κ. Γιάννης Ευθυμίου έκανε ένα μίνι απολογισμό της μέχρι τώρα χρονιάς και κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα.

Αναλυτικά τα λόγια του:

«Από το καλοκαίρι έχουμε ξεκινήσει μία νέα μεγάλη προσπάθεια, αρχικά γνωρίζοντας ότι θα αγωνιστούμε στη Γ’ Εθνική. Λίγες μέρες πριν ξεκινήσει η σεζόν, μάθαμε ότι θα παίξουμε στη Β’ Εθνική απέναντι σε παραδοσιακές και δυνατές ομάδες. Το ξεκίνημα μας ήταν πολύ καλό και τώρα καλούμαστε να υποδεχθούμε τον Έσπερο Καλλιθέας. Πρόκειται για μία έμπειρη ομάδα, που έχει παίξει ακόμη και στην Α1 και χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Ο Έσπερος έχει τέσσερις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, κάτι που τον καθιστά πιο επικίνδυνο, αφού θα έρθει για να κερδίσει στη Ρόδο. Είμαστε προετοιμασμένοι ψυχολογικά και η προετοιμασία πηγαίνει πολύ καλά Μοναδικός μας στόχος είναι η νίκη και καλούμε τον κόσμο, στο… κάστρο μας, στην «τέντα». Θέλουμε να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας μας και να αποτελέσουν τον έκτο παίκτη μας, όπως έκαναν στα παιχνίδια με τα Χανιά και τον Πανιώνιο»