Ο Μίλων χθες πέρασε από την έδρα του ΝΕΟΛ, με αποτέλεσμα να κάνει το 22-0 και να τελειώσει αήττητος την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Με αυτόν τον τρόπο οι Νεοσμυρνιώτες έγραψαν ιστορία, αφού έγιναν η μόνη ομάδα στην Β’ Εθνική που ολοκλήρωσαν χωρίς ήττα το πρωτάθλημα. Λίγο μετά την επίτευξη αυτού του αξιοσημείωτου ρεκόρ ο προπονητής Νίκος Καραγιάννης στάθηκε στην σημασία της χθεσινής μέρας, ενώ αφιέρωσε αυτό το επίτευγμα στο αείμνηστο Κώστα Γραφιαδέλλη. Τέλος, αναφορικά με το αγωνιστικό σκέλος είπε ότι στόχος της ομάδας είναι η άνοδος, ενώ υπογράμμισε ότι η ομάδα του θα αντιμετωπίσει με την ίδια σοβαρότητα το επερχόμενο ματς με τον Αίολο Αγυιάς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλάξαμε την άμυνα στον 2ο ημίχρονο και κερδίσαμε δίκαια. Πλέον θα αντιμετωπίσουμε με την ίδια σοβαρότητα τον Αίολο Αγυιάς και θα περιμένουμε τον αντίπαλο μας στις 22 Απριλίου ώστε να πάρουμε την άνοδο», για να προσθέσει:
«Είναι μια ιστορική ημερά για το σύλλογο, και αφιερώνω το ρεκόρ στον αείμνηστο, Κώστα Γραφιαδέλλη. Ήταν ο στυλοβάτης ώστε να στηθεί το καλοκαίρι , και να υπάρχει αυτή η ομάδα. Αφιερωμένο το ρεκόρ στη μνήμη του και την οικογένεια του».