Πήρε τον τελικό παραμονής ο ΟΦΗ! Ο ΟΦΗ ήταν ο μεγάλος νικητής στον απόλυτο τελικό παραμονής στον 2ο όμιλο της Β Εθνικής, με τους Κρητικούς να κάμπτουν την αντίσταση του ΑΣΕ Δούκα στο Game 5 της μεταξύ τους σειράς για τα Playouts με 88-79 εξασφαλίζοντας την παρουσία τους στην τρίτη τη τάξει εθνική κατηγορία και για τη νέα χρονιά! Από την άλλη μεριά, η ομάδα του Κώστα Σορώτου υποβιβάστηκε στη Γ Εθνική μετά το σημερινό αποτέλεσμα.

Ο coach του Δούκα, Κώστας Σορώτος με προσωπικό του post στο Facebook αναφέρθηκε στο αγωνιστικά πεπραγμένα της χρονιάς ενώ ανέφερε και κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις που συνέβησαν στην ομάδα. Δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια και στον ΟΦΗ που παρέμεινε στην κατηγορία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του πολύπειρου προπονητή.
Σήμερα έπεσε η αυλαία της προσπάθεια μας και δυστυχώς ο Δούκας υποβιβάστηκε. Πριν από όλα τα άλλα θέλω να δώσω τα

συγχαρητήρια

μου στον ΟΦΗ, όχι μόνο για την δίκαιη επικράτηση του αλλά και για την 100% πολιτισμένη ατμόσφαιρα και συμπεριφορά οπαδών , παικτών, προπονητών και παραγόντων τους. Επένδυσαν στον αθλητισμό , στον αθλητισμό που τόσο μας λείπει και που τόσο θέλουμε. Επίσης

συγχαρητήρια

στους 3 διαιτητές του αγώνα για την πολύ καλή διαιτησία τους.

Από εκεί και πέρα θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο τιμ μάνατζερ της ομάδας μας , τον Σάββα τον Νικητάκη για την αγάπη του και την εμπιστοσύνη του, την διοίκηση του Δούκα, στους συνεργάτες μου , τον Θοδωρή τον Καλλιώρα και τον Μάριο τον Μπαράκο, 2 εξαιρετικούς προπονητές μα πάνω από όλα καλούς ανθρώπους και φίλους.
Τέλος , αν και τα είπα στα παιδιά στα αποδυτήρια, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά , παιδιά που προσπάθησαν οριακά, κάτω από πολύ μεγάλες δυσκολίες, σε πολλά διαφορετικά γήπεδα, με πολλούς τραυματισμούς, με πολλές ατυχίες, σε ένα πρωτάθλημα δύσκολο, σε ένα πρωτάθλημα που εξαναγκαστήκαμε να παίξουμε σε κρίσιμο παιχνίδι με 4 κρούσματα κόβιντ, που την επόμενη μέρα έγιναν 6, σε ένα πρωτάθλημα που ενώ οι 2 όμιλοι διασταυρώθηκαν στα πλέι οφ για ένα μυστήριο λόγο δεν προβλέφθηκε να διασταυρωθούν στα πλέι άουτ έτσι ώστε να αποδοθεί δικαιοσύνη αφού οι 2 όμιλοι διαμορφώθηκαν με κλήρωση. Παιδιά με ήθος, παιδιά που στο τέλος μοιραστήκαμε όλοι τα κλάματα τους, παιδιά που πάλεψαν με όλη τους τη δύναμη μέχρι τέλους.
Το βάρος της αποτυχίας ανήκει σε εμένα αποκλειστικά αλλά να ξέρετε ότι και η αποτυχία κρύβει προσπάθεια, συγκινήσεις, ιδρώτα, αγώνα και βέβαια στο τέλος μοναξιά για τον προπονητή. Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά και όπως σας είπα, θα μου λείψετε.
Αυτά ήθελα να μοιραστώ κυρίως για να καταδείξω τη προσπάθεια και τη στεναχώρια των παιδιών. Η ζωή συνεχίζεται, ο αγώνας συνεχίζεται, έτσι είναι ο αθλητισμός, έχει πολλές λύπες, που κάνουν τις λίγες χαρές να είναι έντονες μα πάνω από όλα πρέπει να έχει μοίρασμα συναισθημάτων.
Υ.Γ. 1 Θα ήταν ασυγχώρητο λάθος να μην ευχαριστήσω δημόσια την διοίκηση της ομάδας του Αμαρουσίου, τους ανθρώπους του γηπέδου, τους προπονητές του Αμαρουσίου και τα παιδιά που χωρίς την απίστευτή βοήθεια τους, την τόσο άδολη βοήθεια τους, η ομάδα του Δούκα δεν θα μπορούσε να υπάρχει. Ένα μεγάλο ευχαριστώ είναι τόσο μικρό για ότι μοιραστήκαμε….
Υ.Γ. 2 Κάποιοι θα στεναχωρήθηκαν, ένα σύστημα ανθρώπων όμως περίμενε κοντά στον μισό αιώνα αυτήν τη στιγμή. Τόσα χρόνια προσπαθούσαν για αυτήν……