Κάτοικος Ξάνθης για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα είναι ο Παναγιώτης Μακαρατζής.

Συγεκριμένα, ο 20χρονος playmaker αποτελεί περουσιακό στοιχείο της ομάδας και έτσι θα συνεχίσει τον Λεύκιππο και τη νέα σεζόν στη Β’ Εθνική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΑΟ ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με έναν από τους πιο ελπιδοφόρους παίχτες της ομάδας μας που έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις κατά τη διάρκεια των προηγούμενων χρόνων.

Ο παίχτης δεν είναι άλλος από τον Παναγιώτη Μακαρατζή που θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της ομάδας μας.

Ο Παναγιώτης Μακαρατζής αποτελεί παράδειγμα αφοσίωσης, δυναμισμού και αθλητικού πνεύματος. Με την πολύτιμη προσφορά του, έχει συμβάλει σημαντικά στις επιτυχίες της ομάδας μας τα προηγούμενα χρόνια. Η ανανέωση της συνεργασίας μας μαρτυρεί την πίστη μας στις δυνατότητές του και τη δέσμευσή μας να συνεχίσουμε να χτίζουμε μια επιτυχημένη και ανταγωνιστική ομάδα.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Παναγιώτη Μακαρατζή για την εμπιστοσύνη που δείχνει στην ομάδα μας και την προσπάθεια που έχει καταβάλει μέχρι σήμερα.

Είμαστε βέβαιοι ότι η συνέχιση της συνεργασίας μας θα μας οδηγήσει σε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.

Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο σημείωσε 121 πόντους στο πρωτάθλημα έχοντας ως καλύτερη επίδοση τους 15 που σημείωσε στην εντός έδρας επικράτηση επί της Σταυρούπολης την 6η αγωνιστική του 2ου γύρου.