Οι Μαχητές Πειραματικό Πεύκων εξακολουθούν να ψωνίζουν νεανικά (και) φέτος.  Μετά την απόκτηση των  Δημήτρη Τζαμπαζλή, Γιώργο Τσιμερίκα,Παναγιώτη ΚιγμέτογλουΠαντελή Χαραλαμπίδη,Μάριο Κωνσταντίνου, Γιώργο Τσιμερίκα,Ισαάκ Καρυπίδη και Μάριο Δελιάνη  οι  Μαχητές Πεύκων απέκτησαν τον νεαρό Αστέρη Αστεριάδη.

Ο νεαρός SF αποτελεί το 8ο μεταγραφικό απόκτημα των Μαχητών. Πρόκειται για έναν παίκτη γεννηθείς του 2003  που με ύψος 1.97 αγωνίζεται στη θέση του SF. Σε δηλώσεις του δήλωσε ευχαριστημένος από το κλίμα της ομάδας και  έχει εμπιστοσύνη στο αγωνιστικό πλάμνο του προπονητή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο σύλλογος ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή Αστέρη Αστεριάδη .Ο Αστέρης είναι γεννημένος το 2003 και με ύψος 1.97μ αγωνίζεται στη θέση του SF.Του ευχόμαστε καλή επιτυχία με υγεία , χωρίς τραυματισμούς.

Οι δηλώσεις του Αστέρη Αστεριάδη:

«Ευχαριστώ το σύλλογο και τον coach Ευριπίδη Μελετιάδη για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν να αγωνιστώ στην ομάδα .Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το κλίμα που συνάντησα στην ομάδα και έχω εμπιστοσύνη στο αγωνιστικό πλάνο του συλλόγου. Εύχομαι σε όλους να έχουμε μια καλή χρονιά και να παίξουμε ελκυστικό μπάσκετ με υγεία» .