Μια αξιόλογη κίνηση ολοκλήρωσε ο Μακεδονικός ενόψει της νέας χρονιάς στη Β’ Εθνική.

Συγκεκριμένα, ο Σύλλογος ανακοίνωσε την απόκτηση του 20χρονου Αλέξανδρου Ζεϊμπέκη ο οποίος τη περασμένη σεζόν ξεκίνησε την χρονιά στον ΑΟ Πολυγύρου όπου ηγήθηκε στο σκοράρισμα και την ολοκλήρωσε στον ΚΣ Γέφυρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η διοίκηση του ΑΣ Μακεδονικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον καλαθοσφαιριστή Αλέξανδρο Ζεϊμπέκη!

Ο 20χρονος (12/04/2003) point guard έμαθε μπάσκετ στα τμήματα υποδομών του Μαντουλίδη, πριν μεταπηδήσει στον Άρη, με το Παιδικό του οποίου μάλιστα αναδείχθηκε ασημένιος πρωταθλητής της ΕΚΑΣΘ. Στα 18 του χρόνια αγωνίστηκε στην Β Εθνική με την ΜΕΝΤ, ενώ πέρυσι ξεκίνησε την χρονιά στον ΑΟ Πολυγύρου – όπου ηγήθηκε στο σκοράρισμα – και την ολοκλήρωσε στον ΚΣ Γέφυρας.

Έτσι, μετά από δύο σεζόν ως αντίπαλος του Μακεδονικού, ο Ζεϊμπέκης φορά πια τα πράσινα για να υπερασπιστεί τον Λευκό Πύργο και το αστέρι της Βεργίνας!

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Αλέξανδρο στην μεγάλη «πράσινη» οικογένεια και του εύχεται υγιή και επιτυχημένη θητεία με τα χρώματα μας!

Previous Post
Την 1η Σεπτέμβρη η έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας βόλεϊ ανδρών
Next Post