Εξελίξεις έλαβαν χώρα το απόγευμα του Σαββάτου στη Νήαρ Ηστ αναφορικά με το προπονητικό τιμ της ομάδας.

Συγκεκριμένα, η διοίκηση ανακοίνωσε την πρόσληψη του Λευτέρη Πατρινού ο οποίος θα αναλάβει χρέη βοηθού προπονητή και θα βρίσκεται στο πλευρό του head coach Πέτρου Καραμπά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Α.Ο. Νήαρ Ηστ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Λευτέρη Πατρινό, ο οποίος θα ενταχθεί στο προπονητικό επιτελείο της ομάδας μας αναλαμβάνοντας χρέη βοηθού του κόουτς Πέτρου Καραμπά.

Ο Λευτέρης Πατρινός γεννήθηκε το 1977 και είναι απόφοιτος της Σχολής Προπονητών Καλαθοσφαίρισης. Ως αθλητής ξεκίνησε την σταδιοδρομία του από τις ακαδημίες του Παπάγου για να αγωνιστεί στην πορεία σε διάφορες ομάδες της Αττικής (Ολυμπιάδα Παπάγου, Α.Ο. Μελισσίων κ.ά.). Η ενασχόλησή του με την προπονητική ξεκινάει το 2013 αναλαμβάνοντας χρεή προπονητή σε τμήματα υποδομής. Τη σεζόν 2017-2018 διετέλεσε βοηθός προπονητή στη γυναικεία ομάδα των Μελισσίων (Α2). Ο Πατρινός δούλεψε για μια διετία στη Ν. Ιωνία BC (2018-2020) αρχικά ως assistant και στη συνέχεια ως head coach της ομάδας. Το 2021 -2022 εργάστηκε στον Πανελευσινιακό BC ως assistant coach, ενώ την περσινή σεζόν βρέθηκε βοηθός προπονητή στην Α.Ε. Πεντέλης.

Καλωσορίζουμε τον Λευτέρη Πατρινό στη Νήαρ Ηστ και του ευχόμαστε από καρδιάς κάθε επιτυχία».