Σε φιλικό αγώνα η Αναγέννηση Καρδίτσας επικράτησε του Αλμυρού με σκορ 84-93

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Αναγεννηση Καρδιτσας 1904 BC / Φιλικός Αγώνας προετοιμασίας
Γ.Σ Αλμυρός – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904 B.C. 84 – 93
Δεν αγωνίστηκαν οι: Κ. Γεωργαντζας και Δ. Πανταζής
Ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι έδωσε η ομάδα μας σήμερα.
Φιλοξενήθηκε στην έδρα του #Αλμυρού με τον τοπικό Γ.Σ που και φέτος έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής με αρχηγό τον #ΜιχάληΠελεκάνο.
Βρισκόμενοι πλέον στην έκτη εβδομάδα προετοιμασίας “βλέπουμε” ξεκάθαρα πλέον το #στιλ παιχνιδιού που θέλουμε να έχουμε τη φετινή χρονιά, όπως και πολύ ξεκάθαρα τις αδυναμίες μας που επιβάλλεται να διορθώσουμε.
Διαθέτουμε μια #ΝΕΑ ομάδα σε όγκο παικτών αλλά και ηλικία που ο χρόνος είναι ο καλύτερος μας σύμμαχος για το τελικό αποτέλεσμα που είναι το όμορφο και σύγχρονο #Μπασκετ.
_ Διαθέτουμε σουτ και #σκορ από πολλές πλευρές.
_Τρέξιμο και φρέσκα πόδια σε όλο το 40λεπτο.
_ 11 ετοιμοπόλεμους αγωνιστικούς παίκτες που αρχίζουν να κατανοούν το ρόλο τους στη ομάδα όπως και το αποκτούμε, κέρδος μονάδες που τη φετινή χρονιά (σε σχέση με πέρυσι) θα “δώσουν” στην ομάδα έξτρα όπλα.
_ Διαθέτουμε εμπειρία : Καλλιαρας, Γεωργαντζας, Πανταζής, Ψυχογιός αλλά και απειρία.
… Και για το τέλος να προσθέσουμε ότι τη φετινή χρονιά μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφές μας είναι ο #ΚώσταςΟύτος (για πολλούς και ξεχωριστούς λόγους) που και αυτή ήταν επιλογή του Προπονητή μας #Βασίλη_Κρομμυδα
** Για ακόμη μια χρονιά το αν θ’ ανέβει από τη Β Εθνική στην #Α2, ομάδα από τον όμιλο μας όπως και αν θα συμπληρωθεί με άλλη από τη #ΓΕθνική, φέρνει ένα μπαχαλο στην προετοιμασία όλων των ομάδων όπως και μια στασιμότητα στις μεταγραφές, καθως πολλά εξαρτιόνται από πολλές και διαφορετικές παραμέτρους στον σχεδιασμό των ομάδων.