Δύο ανανεώσεις και μια μεταγραφή έλαβαν χώρα στο στρατόπεδο της Νίκης Βόλου.

Συγκεκριμένα, ο Σύλλογος ανακοίνωσε την ανανέωση με τους Βασίλη Βρεττά και Αχιλλέα Βλαχογιάννη, δύο αθλητές που συνέβαλλαν τα μέγιστα στη πορεία της ομάδας τη περυσινή χρονιά.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Η Δ.Ε. Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον αθλητή Βασίλη Βρεττά (26, 1.97, SF-PF) για την ερχόμενη σεζόν.

Ο Βασίλης αποτέλεσε βαρόμετρο για την ομάδα μας την περσινή σεζόν, κάνοντας τα πάντα στο παρκέ, καθώς πέρα από τους 220 πόντους με 22 τρίποντα που σημείωσε, ήταν πρώτος σε τρεις στατιστικές κατηγορίες έχοντας 145 ριμπάουντ, 52 κλεψίματα και 15 τάπες σε 19 αγώνες.

Του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά!

Μπορεί να είναι εικόνα 12 άτομα, άτομα που παίζουν μπάσκετ, άτομα που παίζουν βόλεϊ και κείμενο

Η Διοίκηση του τμήματος Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον αθλητή Αχιλλέα Βλαχογιάννη για την ερχόμενη σεζόν.

Ο νεαρός αθλητής (19, 2.02) ήρθε στην ομάδα μας στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν κι έδειξε στοιχεία από το πλούσιο ταλέντο του, δίνοντας λύσεις από τις θέσεις “2” έως “4” και σκοράροντας 45 πόντους με ένα τρίποντο σε 7 παιχνίδια.

Του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά.

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, άτομα που παίζουν αμερικανικό ποδόσφαιρο, άτομα που παίζουν ποδόσφαιρο και άτομα που παίζουν μπάσκετ

Την ίδια ώρα, επιστρέφει στην ομάδα ο Φώτης Τάσσος και θα ενισχύσει τη Νίκη για έβδομη συνολικά χρονιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας για την ερχόμενη σεζόν με τον Βολιώτη αθλητή Φώτη Τάσσο (35, 1.98, C).

Ο έμπειρος ψηλός επιστρέφει στην ομάδα της καρδιάς του, για να αγωνιστεί με τη φανέλα της Νίκης Βόλου για 7η συνολικά σεζόν, μετά από δύο χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην Γ’ Εθνική με την ομάδα του Γ.Σ. Αλμυρού.

Την περασμένη χρονιά μέτρησε συνολικά 332 πόντους με 2 τρίποντα σε 28 αγώνες.

Τον καλωσορίζουμε, του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά!