Δύο σημαντικές προσθήκες ανακοίνωσε το πρωί της Τέταρτης η Νίκη Βόλου ενόψει της νέας χρονιάς στη Β’ Εθνική.

Συγκεκριμένα, απέκτησε τους Δημήτρη Αμπάρη και Γιάννη Γυφτάκη. Ο πρώτος αγωνίστηκε στην ομάδα της Αγριάς ενώ ο δεύτερος στα Φανάρια της Νάξου και μετέπειτα στον Βίκο Ιωαννίνων.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας για την ερχόμενη σεζόν με τον αθλητή Δημήτρη Αμπάρη (20, 1.93, SF-PF).

O Δημήτρης ξεκίνησε το μπάσκετ στην Αριδαία, όπου από τα 16 του και για δύο χρόνια αγωνίστηκε στην Γ’ Εθνική με τα χρώματα του Φ.Ο. Αριδαίας.
Τα τελευταία 2 χρόνια αγωνίστηκε στην Αγριά BC, όντας από τους βασικούς πρωταγωνιστές της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Τη σεζόν που μας πέρασε μέτρησε 163 πόντους με 10 τρίποντα σε 21 αγώνες.

Τον καλωσορίζουμε, του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά!

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, παίζει αμερικανικό ποδόσφαιρο, παίζει μπάσκετ και κείμενο

Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας για την ερχόμενη σεζόν με τον αθλητή Γιάννη Γυφτάκη (24, 1.88, PG).

Ξεκίνησε το μπάσκετ στη ΓΕ Αγρινίου με την οποία αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας (2016-17), ενώ παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει πλούσια εμπειρία από τις Εθνικές Κατηγορίες.
Τη σεζόν 2017-18 πανηγύρισε με την ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη την άνοδο στην Α2 Εθνική, ενώ συνέχισε εκεί και τη σεζόν 2018-19.
Την επόμενη χρονιά έπαιξε με τα χρώματα του ΑΓΣΙ στη Γ’ Εθνική, τη σεζόν 2020-21 μετακόμισε στην Χαλκίδα και την ΧΒΑ (Β’ Εθνική), ενώ την επόμενη χρονιά επέστρεψε στα Ιωάννινα για λογαριασμό του ΑΓΣΙ (Β’ Εθνική). Την περσινή χρονιά ήταν μέλος της ομάδας των Κυκλάδων ΑΠ.Α.Σ Νάξου «Τα Φανάρια» μέχρι τον Ιανουάριο, ενώ ολοκλήρωσε την χρονιά στον Βίκο Ιωαννίνων.