Ο Πανελευσινιακός συνεχίζει ακάθεκτος την στελέχωση του ρόστερ του ενόψει της νέας σεζόν και υπό αυτό το πρίσμα ανανέωσε την συνεργασία του με τον SG Στέλιο Παπαφλωράτο (1994, 1,94μ), ο οποίος θα αγωνιστεί στην ομάδα της Δυτικής Αττικής για τρίτη διαδοχική χρονιά. Την περασμένη σεζόν ο άλλοτε άσος του Οίακα Ναυπλίου ήταν εκ των κορυφαίων παικτών της ομάδας του Βούλγαρη μετρώντας 243 πόντους σε 23 παιχνίδια (ήτοι 10,6 πόντους κατά μέσο όρο) και 39 τρίποντα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΠΑΠΑΦΛΩΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΣΕΖΟΝ!
Ένα ακόμα σημαντικό εργαλείο στα χέρια του προπονητή μας, Νίκου Βούλγαρη, παραμένει στην ομάδα και τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Ο Στέλιος Παπαφλωράτος (29 χρ., 1,94 μ., shooting guard), που την προηγούμενη σεζόν κατέγραψε 243 πόντους σε 23 παιχνίδια (μ.ο. 10,56 π.) με 39 τρίποντα, συμφώνησε και ανανέωσε την παραμονή του στην Ελευσίνα, φτάνοντας με αυτό τον τρόπο στην τρίτη του σεζόν στον Πανελευσινιακό.
Όπως δήλωσε ο ίδιος: “Είμαι παρά πολύ χαρούμενος που θα είμαι μέλος του Πανελευσινιακού για 3η σερί χρονιά. Νιώθω σαν στο «σπίτι» μου στην ομάδα και έχω δεθεί πολύ με τον σύλλογο και τους συμπαίχτες μου. Μου αρέσει πολύ το πλάνο του coach Βούλγαρη και μου δίνει κίνητρο να είμαι σε μια ομάδα που πρωταγωνιστεί, κάτι που πιστεύω ότι θα κάνουμε και φέτος.
Τέλος, εύχομαι να έχουμε μια υγιή και επιτυχημένη σεζόν.”
🌾 Στέλιο, καλή αγωνιστική χρονιά με επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς!