Ολοκληρώθηκε το παζλ του ρόστερ του Πανελευσινιακού ενόψει της νέας χρόνιας.

Συγκεκριμένα, ο Σύλλογος της Ελευσίνας απέκτησε τον 23χρονο Βασίλη Μόρφο ο οποίος την περσινή χρονιά κατά το πρώτο μισό της σεζόν αγωνίστηκε στη Γ’ Εθνική με τον Μανδραϊκό και το δεύτερο στον Ηλυσιακό στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον Βασίλη Μόρφο (23 χρ., 1,98 μ., Forward) ολοκληρώνοντας με αυτό τον τρόπο το ρόστερ της ομάδας μας για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Ο Βασίλης ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Αιγάλεω και έπαιξε εκεί μέχρι τα 16 του. Έπειτα ακολούθησαν τέσσερα χρόνια στον Πολυνίκη Αγίας Βαρβάρας, όπου ήταν μέλος της ομάδας που κέρδισε την άνοδο στην Α’ ΕΣΚΑ. Τα επόμενα δύο χρόνια φόρεσε τη φανέλα της Ακαδημίας Μπάσκετ Ελευσίνας, ενώ την περσινή χρονιά κατά το πρώτο μισό της σεζόν αγωνίστηκε στη Γ’ Εθνική με τον Μανδραϊκό και το δεύτερο στον Ηλυσιακό στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Καλωσορίζουμε τον Βασίλη Μόρφο στον Πανελευσινιακό και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς!

Μάλιστα, ο παίκτης έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που έγινα μέλος αυτής της ομάδας. Ο οικογενειακός χαρακτήρας, το κλίμα και οι στόχοι της ομάδας δε μου άφησαν την παραμικρή αμφιβολία ότι ο Πανελευσινιακός είναι ο ιδανικός προορισμός για μένα!”