Ο Αίολος Αγυιάς δίνει μία πολύ σημαντική αναμέτρηση απέναντι στο Παγκράτι και θέλει να επιστρέψει στις νίκες έπειτα από την πρώτη εντός έδρας ήττα στις Εθνικές Κατηγορίες από τον Μίλωνα. Ο προπονητής των Αχαιών Ανδρέας Παπαδημητρίου έκανε δηλώσεις ενόψει του κρίσιμου αυτού αγώνα, παραδεχόμενος ότι οι “ροσονέρι” έχουν ανέβει ποιοτικά μετά τις προσθήκες των Κάδρα και Αγγέλου. Ακόμη τόνισε ότι η ομάδα του σαν γηπεδούχος θέλει περισσότερο την νίκη, ενώ ολοκλήρωσε λέγοντας ότι γνωρίζει τις δυσκολίες της εν λόγω συνάντησης, αλλά έχει εμπιστοσύνη στους παίκτες του.

Αναλυτικά η ενημέρωση των Αχαιών:

Ο Αίολος Αγυιάς έχει μια ακόμη δύσκολη αποστολή αυτήν την εβδομάδα στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής μπάσκετ, καθώς υποδέχεται το Σάββατο (17:00) στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο της Παναγίας Αλεξιώτισσας το ισχυρό Παγκράτι στο μεγάλο ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής.

«Παίζουμε με αντίπαλο μία ιστορική ομάδα, η οποία ενισχύθηκε σημαντικά με Κάδρα και Αγγέλου», δήλωσε ο προπονητής του Αίολου Αγυιάς, Ανδρέας Παπαδημητρίου και πρόσθεσε: «Εμείς, όμως, από την πλευρά μας αγωνιζόμαστε στην έδρα μας κι έχουμε έναν λόγο παραπάνω να έχουμε ως στόχο τη νίκη. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες της αναμέτρησης, όμως έχουμε εμπιστοσύνη στα παιδιά. Καλούμε τον κόσμο να ενισχύσει την προσπάθειά μας για ένα ακόμη παιχνίδι».

Την αναμέτρηση θα διευθύνουν οι Τσιμπούρης, Κουτσοδήμος και Ρίζος (κομισάριος ο πατρινός Γιώργος Θεοδωρόπουλος).