Ο Πανελευσινιακός επιβλήθηκε με 94-79 του Παλαιού Φαλήρου στην χθεσινή αναμέτρηση για την πρώτη αγωνιστική του Κυπέλλου, με συνέπεια να πάρει την πρόκριση για την επόμενη  φάση. Η επικράτηση αυτή αποδείχθηκε πύρρειος για το σύνολο του Βούλγαρη, καθώς έχασε με τραυματισμό τον Θάνο Καράμπελα, ο οποίος σήμερα το βράδυ θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου. Τέλος το ακριβές μέγεθος της ζημιάς και του χρονικού διαστήματος της απουσίας του αθλητή θα προσδιοριστεί αύριο το πρωί, λίγες ώρες μετά το τέλος της επέμβασης. Όπως και να έχει το σημαντικό είναι η ζημιά να είναι η μικρότερη δυνατή για τον 26χρονο γκαρντ και στην συνέχεια να επιστρέψει δριμύτερος στα παρκέ!

Αναλυτικά η ενημέρωση των “σταχυοφόρων”:

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο αθλητής μας Θάνος Καράμπελας μετά τον τραυματισμό του χθες στον αγώνα Κυπέλλου με τον ΑΟΠ Φαλήρου. Η επέμβαση θα πραγματοποιηθεί απόψε στις 21:00 απ τον γιατρό της ομαδας μας Ιωάννη Τσώλο, στο Metropolitan Hospital of Athens.
Το διάστημα που θα λείψει ο αθλητής μας απ τις υποχρεώσεις του συλλόγου θα εκτιμηθεί επακριβώς αύριο, μετά την επέμβαση !
Όλη η οικογένεια του Πανελευσινιακού ΑΟΚ είμαστε δίπλα σου!
Σου ευχόμαστε περαστικά και σύντομα να επιστρέψεις υγιής στα παρκέ !