Ο Πολύγυρος ενίσχυσε σημαντικά την φροντλάιν του αυτό το διήμερο, αφού απέκτησε τους Χατζηλάμπρου και Σταυριανόπουλο. Ο  Χαράλαμπος Χατζηλάμπρου αγωνίστηκε την περυσινή σεζόν στον Πιερικό Αρχέλαο, ενώ παλιότερα ήταν μέλος και του Ανατόλια. Η έτερη προσθήκη της ομάδας ο Αναστάσης Σταυριανόπουλος προέρχεται από μία καλή σεζόν στην Πεντέλη και την Β’ Εθνική, έχοντας 3,9 πόντους και 2,4 ριμπάουντ ανά βραδιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Χατζηλάμπρου:

Σε ακόμη μία ενίσχυση στις θέσεις των ψηλών προέβη το τμήμα καλαθοσφαίρισης του Αθλητικού Ομίλου Πολυγύρου.
🏀Ανακοινώνει τον ερχομό στην ομάδα του αθλητή Χαράλαμπου Χατζηλάμπρου με υποσχετική από την ομάδα του Πιερικού Αρχελάου.
🏀Ο Χαράλαμπος είναι 22 χρονών, έχει ύψος 2,04 και έχει παρ όλο το νεαρό της ηλικίας του σεβαστή εμπειρία από τις εθνικές κατηγορίες.
🏀Αγωνίστηκε πριν τον Πιερικό στο Ανατόλια για έναν χρόνο και παλαιότερα σε ΜΕΝΤ και ΕΦΑΟΖ. Ξεκίνησε από τα παιδικοεφηβικά τμήματα του Πιερικού και μάλιστα συμμετείχε το 2017 στην τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος Εφήβων, το οποίο διεξήχθη στην Κατερίνη.
💪💪Χάρη σε καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε υγεία και μια καλή χρονιά με επιτυχίες.
Η ανακοίνωση για τον Σταυριανόπουλο:
🛑Το τμήμα καλαθοσφαίρισης του Αθλητικού Ομίλου Πολυγύρου ανακοινώνει την έλευση του Αναστάση Σταυριανόπουλου, ο οποίος έρχεται να ενισχύσει την ομάδα μας στις θέσεις των ψηλών.
🛑Ο Αναστάσης είναι 25 ετών με ύψος 2,04 και αγωνίζεται στις θέσεις των ψηλών. Προέρχεται από την ομάδα της ΑΕ Πεντέλης, η οποία αγωνίστηκε στον δεύτερο όμιλο του Νότου, στο πρωτάθλημα της Β’Εθνικής.🏀🏀
🛑Ένας παίκτης που ξεκίνησε το μπάσκετ στην Κόρινθο απ’ όπου και η καταγωγή του, όπου έμεινε μέχρι τα 17 του χρόνια, για να πάει μετά στον Παναθηναϊκό και να κατακτήσει τη 2η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων. Τις επόμενες σεζόν αγωνίστηκε σε ομάδες της Β και Γ Εθνικής Νότου, όπως η Πεντέλη, η Μεγαρίδα και ο Πανελλήνιος. Το 2019-2021 αγωνίστηκε στον ΓΑΣ Κομοτηνής στην Β’ Εθνική. Πέρισυ με την Πεντέλη είχε 3,9 πόντους και 2,4 ριμπάουντ μ.ο.
👏👏Αναστάση καλωσόρισες στον σύλλογο μας και σου ευχόμαστε ευόδωση των στόχων σου.💪💪