Σεφτέ στις μεταγραφές για το Αιγάλεω καθώς ανακοίνωσε 4 παίκτεςΧθες ήδη το Αιγάλεω ανακοίνωσε την ανανέωση 3 παικτών. Ήδη η απόκτηση του Σωκράτη Ψαρόπουλου είχε  κοινοποιηθεί και έμενε μόνο η επίσημη ανακοίνωση.  Οι άλλοι 3 παίκτες είναι ο Νίκος Κούτουλας, ο Γιάννης Μαλτέσιος και ο Γιάννης Κουκουνιάς.

Ο Γιάννης Μαλτέσιος αποτελεί έναν από τους καλύτερους και πιο έμπειρους ψηλούς της Ελλάδας, καθώς διαθέτει μακρά εμπειρία σε Α2 και Β΄εθνική έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλες τις ομάδες του. Τη σεζόν 2018-2019  βρέθηκε στον Τρίτωνα, στον οποίο έμεινε για δύο χρόνια όντας η «κολώνα» της ομάδας, καθώς με την Αθηναϊκή ομάδα πανηγύρισε την άνοδο στην Α2, έχοντας 11,3 πόντους κατά μέσο όρο σε 28 παιχνίδια. Παράλληλα, τη σεζόν 2019-2020 στην Α2 με τον Τρίτωνα είχε και μετρούσε κατά μέσο όρο 8,5 πόντους και 3,4 ριμπάουντ στους 21 αγώνες που αγωνίστηκε. Τη σεζόν 2020-2021 βρέθηκε στον Αθλητικό Όμιλο Παλαιού Φαλήρου, όμως η διακοπή ελέω κορωνοϊού δεν του επέστρεψε να ολοκληρώσει τη χρονιά αγωνιζόμενος. Την περσινή σεζόν  έπαιζε στον Ίκαρο Καλλιθέας (Γ’ Εθνική)

Ο Νίκος Κούτουλας  διαθέτει τεράστια εμπειρία, έχοντας επιτυχίες τόσο με Χολαργό, Ιωνικό Νικαιας , Τρίτωνα Ίκαρο Καλλιθέας αλλά και πέρυσι με τον Πανελευσινιακό.

Ο Γιάννης  Κουκουνιάς είναι ένας παίκτης που έχει  έχει αγωνιστεί σε Ίκαρο Καλλιθέας, Τρίτωνα, ΓΑΣ Αετό και Ιωνικό Νίκαιας ενώ τελευταία του  ομάδα ήταν ο Μίλωνας, με τον οποίο κέρδισε την άνοδο από την Γ’ Εθνική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟ Αιγάλεω:

Το τμήμα Μπάσκετ του Αιγάλεω ΑΟ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τους αθλητές Σωκράτη Ψαρόπουλο, Νίκο Κούτουλα, Γιάννη Μαλτέσιο και Γιάννη Κουκουνιά.
Ο Σωκράτης Ψαροόπουλος πέρσι αγωνίστηκε στον ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” στην Νάξο (Β’ Εθνική) ενώ έχει επίσης αγωνιστεί σε ΝΕΟΛ (Β’ Εθνική), Μεγαρίδα (Β’ Εθνική), Τρίτωνα (Β’ Εθνική), ΑΣ Καρδίτσας (Α2), Παγκράτι (Α2 για τρεις χρονιές), ΕΦΑΟΖ (Α2) και Περιστέρι, από το οποίο και ξεκίνησε σε Α1 και Α2. Αγωνίζεται στις θέσεις 2 και 3.
Ο Νίκος Κούτουλας μετά την μεγάλη του θητεία στον Τρίτωνα αγωνίστηκε σε Ίκαρο Καλλιθέας (Γ’ Εθνική) και πέρσι στον Πανελευσινιακό (Β’ Εθνική). Αγωνίζεται στη θέση 1.
Ο Γιάννης Μαλτέσιος έχει αγωνιστεί σε Παλαιό Φάληρο (Β’ Εθνική), Κορωπί (Β’ Εθνική), Ηρακλή (Α2′ Εθνική), ΑΕΛ (Β’ Εθνική) και πέρσι στον Ίκαρο Καλλιθέας (Γ’ Εθνική). Αγωνίζεται στη θέση 5.
Ο Γιάννης Κουκουνιάς έχει αγωνιστεί σε Ίκαρο Καλλιθέας (Γ΄Εθνική), Τρίτωνα (Α2, Β’ Εθνική και Γ’ Εθνική), ΓΑΣ Αετό (Α2 Ανδρών) και Ιωνικό Νίκαιας ενώ πέρσι κέρδισε την άνοδο από την Γ’ Εθνική με την φανέλα του Μίλωνα. Αγωνίζεται στη θέση 5.
Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία.