Η Σταυρούπολη σε περίπου δύο 24ωρα αντιμετωπίζει τον Ηρακλή για το Κύπελλο Ελλάδος, σε έναν αγώνα που έχει ιστορική σημασία για τους νεοφώτιστους στην Β’ Εθνική, αφού θα είναι ο πρώτος στον εν λόγω θεσμό. Βέβαια οι Θεσσαλονικείς θέλουν να συνδυάσουν αυτό το ιστορικό γεγονός με την βράβευση του Κώστα Κακαρούδη, που συνέβαλε στην άνοδο της ομάδας στην Β’ Εθνική. Τέλος θυμίζουμε ότι ο Κακαρούδης έχει φορέσει την φανέλα και του Γηραιού, ενώ έχει περάσει από πολλές ομάδες στην γεμάτη καριέρα του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

⚫️🟠Ώρα Κυπέλλου⚪️🔵
Την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου ορίστηκε ο αγώνας με τον ιστορικό ημίθεο του ελληνικού μπάσκετ Ηρακλή για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος. Στο Λάζαρος Παπαδόπουλος και ώρα 19.00 θα διεξαχθεί ο αγώνας της Β’ Φάσης της 2ης αγωνιστικής.
Να σας ενημερώσουμε ότι την ημέρα εκτός από την ιστορική μας συμμετοχής στο Κύπελλο Ελλάδος θα τιμήσουμε τον ΚΩΣΤΑ ΚΑΚΑΡΟΥΔΗ για την σημαντική αγωνιστική του συνεισφορά στην άνοδο της ομάδας μας στην Β΄ Εθνική και την πολύχρονη πετυχημένη παρουσία του
στα γήπεδα της καλαθοσφαίρισης.
Να θυμίσουμε ότι ο Κωνσταντίνος έχει αγωνιστεί μέχρι και Α1 κατηγορία και στο εξωτερικό. Έχει περάσει από Άρη, Θερμαικό, ΚΑΟΔ, Ιωνικό Λαμίας, ΕΚ Καβάλας, ΑΓΟ Ρεθυμνου, ΑΕΠ Ολυμπίας, Ίκαροι Σερρών, CS Ενερτζια Ροβιάρι(Ρουμανία), Κολοσσό Ρόδου, ΠΑΟΚ, Φάρο Κερατσινίου, Ηρακλή και Σταυρούπολη.
Να είστε όλοι εκεί για να τιμήσουμε τον Κωνσταντίνο αλλά και να απολαύσουμε ένα ιστορικό αγώνα για την ομάδας απέναντι στον Ηρακλή.