Ο Έσπερος Καλλιθέας ανακοίνωσε την αποχώρηση του προπονητή Αλέκου Δάγλα από την ομάδα μπάσκετ των ανδρών αφήνοντας αιχμές με τον τρόπο που έγινε.

Αναλυτική η ανακοίνωση του Εσπέρου Καλλιθέας:

Ο ΠΟΚ Έσπερος ανακοινώνει την αιφνιδιαστική αποχώρηση του προπονητή Αλέκου Δάγλα από την ομάδα μπάσκετ των ανδρών.

 Σε μια κρίσιμη καμπή της σεζόν στη Β’ Εθνική και σ’ ένα χρονικό σημείο που ο Έσπερος είχε βρει τις αγωνιστικές ισορροπίες του, κατακτώντας σημαντικές νίκες, ο έμπειρος κόουτς επέλεξε να εγκαταλείψει την προσπάθεια και μαζί τους παίκτες του, αποδεχόμενος την πρόταση που του έγινε από τον Πρωτέα Βούλας.

 Ο Αλέκος Δάγλας ήταν ο άνθρωπος που ο Σύλλογος εμπιστεύτηκε το καλοκαίρι προκειμένου να συνεχίσει το επιτυχημένο έργο των προηγούμενων ετών και με δικές του επιλογές να χτίσει πάνω σε αυτό. Στηρίχθηκε μάλιστα στα δύσκολα και έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης παρά το αρνητικό ξεκίνημα. Αντ’ αυτού προτίμησε ένα διαφορετικό εργασιακό περιβάλλον, λειτουργώντας με το προσωπικό συμφέρον του.

Επειδή ο Έσπερος ήταν ανέκαθεν και παραμένει πάνω από πρόσωπα και συμπεριφορές, κοιτά ήδη την επόμενη ημέρα και αφήνει στην κρίση των άλλων ο,τι μεσολάβησε έως ότου φτάσουμε στο διαζύγιο.

 Να ‘ναι σίγουροι οι πιστοί φίλαθλοι μας, άνθρωποι αυθεντικοί, ότι η διοίκηση του Εσπέρου και η επιτροπή μπάσκετ θα πράξουν τα δέοντα για τη διάδοχη κατάσταση, βρίσκοντας τη λύση που επιβάλλεται από τις περιστάσεις και τις ανάγκες, χωρίς να χαθεί χρόνος.

 Ευχαριστούμε τον Αλέκο Δάγλα για όσα έδωσε σε αυτό το μικρό διάστημα παραμονής στην ομάδα μπάσκετ και του ευχόμαστε ο δρόμος που διάλεξε να τον οδηγήσει στον προορισμό που όντως επιθυμεί. Εμείς θα τον περιμένουμε να τον συναντήσουμε ξανά στον αγώνα του β’ γύρου, μιλώντας μαζί του πρόσωπο με πρόσωπο κι όχι δια τηλεφώνου!

Ο Έσπερος Καλλιθέας σύμφωνα με ρεπορτάζ είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Μάη Κωνσταντινίδη, περσινός προπονητής του ΑΟ Αμύντα  και μένει μόνο η ανακοίνωση από την ομάδα της Καλλιθέας για να επισημοποιηθεί  η συμφωνία ανάμεσα στις 2 πλευρές.