Ο Πανιώνιος προχώρησε σε μία σημαντική οικονομική συμφωνία, καθώς όπως γνωστοποίησε ο Ιστορικός σήμερα το πρωί, η μεγάλη εταιρεία ένδυσης LUANVI, θα είναι αυτή που θα του προμηθεύει αθλητικό υλικό για την επόμενη τριετία! Η LUANVI αποτελεί μία εταιρεία, που έχει ιστορία πολλών χρόνων στον χώρο της αθλητικής ένδυσης, αναλαμβάνοντας πολλές ομάδες της La Liga όπως η ValenciaSaragoza, η Αlaves, η Villareal και πολλές άλλες.

Βέβαια η εν λόγω εταιρεία δεν δραστηριοποιείται μόνο στον χώρο του ποδοσφαίρου, αφού έχει αναλάβει και πολλές ομάδες μπάσκετ με χαρακτηριστικό παράδειγμα να αποτελεί αυτό της Valencia, η οποία μάλιστα κατέκτησε το EuroCup του 2010 και του 2014. Μάλιστα η LUANVI έχει ξανά υπό την σκέπη της τις “νυχτερίδες” αλλά κι άλλες ομάδες της Liga Endesa αλλά και των πιο κάτω κατηγοριών της Ισπανίας όπως η Manresa, η Fuenlabrada, η Lagun Aro και η Alicante.

Ακόμη η LUANVI είχε αναλάβει κατά το παρελθόν την ένδυση της παραολυμπιακής ομάδας της Ισπανίας αλλά και της ομάδας τένις των Ιβήρων, στην οποία συμμετείχε ο κορυφαίος Rafa Nadal. Οι επιτυχίες για την εν λόγω εταιρεία δεν σταματούν εκεί, καθότι είναι ο μοναδικός προμηθευτής της Molten σε Βόρεια Αφρική κι Ισπανία, ενώ έχει μπει χορηγός σε πολλούς μαραθωνίους (Λισαβόνα, Ζυρίχη), αποδεικνύοντας ότι είναι μία από τις καλύτερες εταιρείες ένδυσης και σε αυτό το κομμάτι. Τέλος στην χώρα μας πέρα από τον μπασκετικό Πανιώνιο έχει συνεργαστεί με τον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο και Βόλο αλλά και τον μπασκετικό ΠΑΟΚ.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανιωνίου:

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και η LUANVI ενώνουν τις δυνάμεις τους.
Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. ανακοινώνει ότι η LUANVI αναλαμβάνει επίσημος προμηθευτής αθλητικού υλικού της ομάδας μπάσκετ για τα επόμενα τρία χρόνια.
Η LUANVI είναι αναγνωρισμένο brand στο χώρο του αθλητικής ένδυσης, με πολυάριθμες συνεργασίες τόσο σε συλλογικό όσο και εθνικό επίπεδο σε όλο τον κόσμο.
«Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και η LUANVI έχουν κοινά στοιχεία. Το ισχυρό brand, την αναγνώριση, τη διαρκή εξέλιξη και την προοπτική και για αυτό θα προχωρήσουμε μαζί, Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την επίτευξη αυτής της συμφωνίας και ευχόμαστε να έχουμε μία καλή συνεργασία η οποία θα διαρκέσει για πολλά χρόνια» είπε ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΗΛΙΑΔΗΣ
«Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ αποτελεί σημαντικό μέρος της ιστορίας του ελληνικού μπάσκετ. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η LUANVI επιλέχθηκε να υποστηρίξει τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ στη νέα αυτή προσπάθεια να επανέλθει στη θέση που αρμόζει στην ιστορία του. Και είμαστε βέβαιοι ότι πολύ σύντομα θα επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί» , δήλωσε ο κ. Μάνος Σηφάκης, ιδιοκτήτης της SportAdore, αποκλειστικού διανομέα της LUANVI στην Ελλάδα.