Το Παλαιό Φάληρο ξεκινάει σήμερα τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις καθώς υποδέχεται την Δάφνη για τη 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στο πλαίσιο αυτό, ο τεχνικός των γηπεδούχων Θοδωρής Τερζής αναφέρθηκε στη κρισιμότητα του σημερινού αγώνα ενώ τόνισε πως περιμένει το κόσμο να δώσει βροντερό παρών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Σήμερα ξεκινά η πρώτη επίσημη αγωνιστική υποχρέωση. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό. Είμαστε μια νέα ομάδα με αρκετούς νέους παίκτες. Προσπαθούμε να φτιάξουμε την νοοτροπία και τον ρυθμό μας. Υπάρχει ένα πολύ καλό κλίμα και στα παιδιά αρέσει που είναι εδώ και παίζουν για το Φάληρο. Δουλεύουμε καλά. Τώρα όμως έχουμε κάποιες απουσίες, οι οποίες μας πάνε λίγο πίσω. Περιμένουμε ένα καλό ματς γιατί η Δάφνη είναι εξαιρετικός αντίπαλος. Περιμένουμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να μας υποστηρίξει και εμείς από την πλευρά μας θα δώσουμε το 100% μας για να τους ευχαριστήσουμε».

Θυμίζουμε πως το τζάμπολ του αγώνα είναι προγραμματισμένο για τις 17:00 και διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι Κονταράτος-Σιδερής-Καψιώχας.