Είναι γέννημα θρέμμα της ομάδας. Εκεί έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα και ανδρώθηκε. Εκεί είναι προπονητής ο πατέρας του, Νεοκλής Λεμονίδης. Ο ΓΑΣ Κομοτηνή ήταν πάντα το σπίτι του Ισίδωρου Λεμονίδη και εκεί γύρισε. Ο Θρακιώτης σούτινγκ γκαρντ τα βρήκε με την ομάδα της Κομοτηνής, υπέγραψε και θα παίζει στη νέα σεζόν με τον σύλλογο στην Γ’ Εθνική.

Ο Λεμονίδης έπαιζε στην ομάδα, αλλά αναγκάστηκε να αποχωρήσει λόγω σπουδών. Ο παίκτης σπούδασε στην Θεσσαλονίκη και έτσι έπαιζε από τότε σε ομάδες της περιοχής. Πέρασε από ΑΕΤΤ, Γαλαξία, ΜΕΝΤ και Νεάπολη και τώρα που ολοκλήρωσε τον κύκλο σπουδών του αποφάσισε να επιστρέψει πίσω στα πάτρια εδάφη και έκλεισε στον αγαπημένο του, ΓΑΣ Κομοτηνής.

Η επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής από τον ΓΑΣ Κομοτηνή:

“ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ Η ΤΡΙΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ

“Ο Ισίδωρος τελειώνει τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη και επιστρέφει για να αγωνιστεί ξανά στο ΓΑΣ. Πέρσι αγωνίστηκε στο ΠΚ Νεάπολη στην Α ΕΚΑΣΘ ενώ στο παρελθόν έπαιξε στην ΑΕΤΤ, Γαλαξία και ΜΕΝΤ. Με ύψος 1,85 αγωνίζεται στη θέση του shooting guard.

Ένας παίκτης γέννημα θρέμα των Ακαδημιών μας θα ενταχθεί φέτος στην αντρική ομάδα. Τον καλωσορίζουμε στο σπίτι του και του ευχόμαστε να είναι γερός και να έχει καλή αγωνιστική χρονιά.”