Ο Απόλλωνας Καλαμαριάς αναπτύσσεται και δουλεύει πάνω σε επαγγελματικά πρότυπα όχι μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι και στο κομμάτι των ακαδημιών του συλλόγου. Αναπτύσσεται, δουλεύει και έχει επιτυχία σε όλα τα επίπεδα και φυσικά έχει μπει με δυναμικό τρόπο και στο κομμάτι των social media, αλλά και του Youtube. Ο επίσημος λογαριασμός της ομάδας στο Youtube μάλιστα πάει «σφαίρα». Δημιουργήθηκε μετά την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου, αλλά ο κόσμος τον αγκάλιασε αμέσως.

Ηδη ο λογαριασμός της ομάδας στο Youtube έχει φτάσει τις 20.900 προβολές, νούμερο που λέει τα πάντα για την προσπάθεια που γίνεται στον Απόλλωνα Καλαμαριάς και την οργάνωση και την ανάπτυξή του σε όλα τα επίπεδα.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Απόλλωνα Καλαμαριάς για τον λογαριασμό του συλλόγου στο Youtube και τις συνολικές προβολές ως τώρα:

«Η προσπάθεια-ανάπτυξη του Απόλλωνα Καλαμαριάς σε διάφορους τομείς κατά την σεζόν 2018-19 προκάλεσε τα θετικά σχόλια πάρα πολλών (ακόμη και αντιπάλων) αλλά και το γενικότερο έντονο ενδιαφέρον για την ομάδα μας. Μάλιστα στον επίσημο λογαριασμό του Απόλλωνα Καλαμαριάς στο youtube -ο οποίος “δημιουργήθηκε” μετά την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου- οι συνολικές προβολές ξεπέρασαν τις 20.000 (για την ακρίβεια, πλέον, “αγγίζουν” τις 20.900). Νούμερο, αν μη τι άλλο, εντυπωσιακό για τα δεδομένα της κατηγορίας»!