Ο Σάκης Βεσκούκης αποτελεί έναν από τους βασικούς στυλοβάτες του ΑΟ Ακράτας. Ο πολύπειρος παίκτης είναι σημείο αναφοράς της ομάδας. Στο πρωτάθλημα που τελείωσε ο 38χρονος παίκτης ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας. Οι άνθρωποι του συλλόγου είχαν ξεκαθαρίσει λίγο μετά το τέλος της σεζόν ότι ο Βεσκούκης δεν θα το κουνήσει ρούπι από τον ΑΟ Ακράτας. Και έτσι έγινε. Οι άνθρωποι του συλλόγου κάθισαν στο ίδιο τραπέζι μαζί του, οι δυο πλευρές τα βρήκαν αμέσως και έτσι ο Σάκης Βασκούκης υπέγραψε νέο συμβόλαιο 1 έτους και θα παραμείνει στον σύλλογο της Ακράτας και στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Βεσκούκης έχει διαγράψει μια πολύ σημαντική πορεία στα παρκέ και έχει φορέσει τις φανέλες πολλών ομάδων. Ανάμεσά τους ήταν η ΑΕΚ, ο Απόλλωνας Πάτρας, ο Ιωνικός Νικαίας, το Παγκράτι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟ Ακράτας για την παραμονή του Σάκη Βεσκούκη:

Ο Α.Ο. Ακράτα ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή Σάκη Βεσκούκη, για ένα ακόμη χρόνο. Ο Σάκης Βεσκούκης (1980, 1,95) αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της ομάδας μας την περυσινή σαιζόν και 3ος σκόρερ της Κατηγορίας, με 467 πόντους και 44 τρίποντα (μ.ο. 18π/1,7 τριπ ανα αγώνα). Κυρίως όμως αποτέλεσε παράδειγμα ήθους, αφοσίωσης, επαγγελματισμού και αγωνιστικότητας, στοιχεία που επέβαλαν την παραμονή του στην ομάδα. Η παρουσία του Σάκη αποτελεί κόσμημα για την ομάδα μας και για την Κατηγορία.