Στην κρητική ομάδα ήταν μέχρι πρότινος αποφασισμένοι να μην ξεκινήσουν την σεζόν στην Γ’ Εθνική. Το ρεπορτάζ από τοπικά ΜΜΕ, αναφέρει ότι η απόφαση ήταν σχεδόν ειλημμένη: Η Ομάδα να κατέβει στο τοπικό, με το σκεπτικό ότι δεν υπήρχαν οικονομικοί πόροι, για τα δεδομένα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και ήταν δύσκολο να βρεθούν.

Τελικώς και έπειτα από την μέτρια χρονιά στην Γ’ Εθνική, στον μπασκετικό ΟΦΗ σκέφτηκαν αρκετά, μέχρι να πάρουν τελικά την απόφαση για το αν θα ”κατεβάσουν” την ομάδα στις Εθνικές κατηγορίες την ερχόμενη σεζόν.

Τελικά, έπειτα από συζητήσεις το προηγούμενο διάστημα, ο ΟΦΗ θα δηλώσει την συμμετοχή του στην Γ’ Εθνική και μάλιστα, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι μέσα στην εβδομάδα θα γίνουν οι πρώτες συζητήσεις ενόψει της νέας σεζόν.

Ο στόχος είναι ένας, η άνοδος. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει έπειτα από τις αποφάσεις της διοίκησης, στης οποίας το σχήμα, ίσως, υπάρξουν αλλαγές το επόμενο διάστημα. Αλλαγή, πάντως, δεν θα υπάρξει στον πάγκο της ομάδας, καθώς ο Βασίλης Ράλλης θα βρεθεί στον πάγκο του Ομίλου και τη νέα σεζόν.

Στην διοικούσα επιτροπή ευελπιστούν ότι οι το απαιτητικό μπάτζετ θα βρεθεί ενώ αναμένεται να καθοριστεί μέσα στον Ιούλιο ο σχεδιασμός της νέας σεζόν. Δεν αποκλείεται, επίσης, να υπάρξουν κάποιες πρώτες ανακοινώσεις τις επόμενες ημέρες.

Tags:
ΟΦΗ