Ο νεαρός καλαθοσφαιριστής που έχει γεννηθεί στις 8/12/1988 και με ύψος 1.97 και αγωνίζεται στις θέσεις των power και small forward, ανανέωσε με τον Φίλιππο Βέροιας όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του συλλόγου.

Με τον τρόπο αυτό οι υπεύθυνοι στον Φίλιππο θέλησαν να δείξουν την εμπιστοσύνη τους στον Σουτζόπουλο οπου το 2016 αναδείχτηκε δεύτερος σκόρερ του ΣΑ Στρατωνίου στο Βόρειο Όμιλο της Β’ Εθνικής, όπου αγωνιζόμενος σε 24 αγώνες σκόραρε 252 πόντους, ενώ με τον Φίλιππο φέτος ήταν ο ηγέτης της ομάδας-πρώτος σκόρερ της με 363 πόντους .

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Σουτζόπουλο για έναν ακόμα χρόνο.

Ο 30χρονος power forward αποτέλεσε έναν από τους ακρογωνιαίους λίθους της ομάδας μας την σαιζόν που μόλις ολοκληρώθηκε στο πρωτάθλημα της Γ´ Εθνικής Κατηγορίας, όντας πρώτος σκόρερ της με 363 πόντους και θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του σ´ αυτήν, έχοντας σχεδόν πολιτογραφηθεί Βεροιώτης. Παραμένοντας αταλάντευτη στο πλάνο της διατήρησης του περσινού επιτυχημένου κορμού ως βασική της προτεραιότητα, η διοικούσα επιτροπή συνεχίζει πυρετωδώς τις επαφές της προς αυτήν την κατεύθυνση.
Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη Σουτζόπουλο και του ευχόμαστε ολόψυχα να έχει μια επιτυχημένη χρονιά σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο».