Το δίδυμο των αρχηγών παραμένει ακλόνητο στη Βέροια. Οι Αετοί ανακοίνωσαν σήμερα (13/7) την παραμονή του Μάκη Ιωσηφίδη και του Αργύρη Γαβριηλίδη στην ομάδα για τη σεζόν 2022-23.

Πρόκειται για δύο παίκτες που δεν έχουν παίξει σε άλλη ομάδα, εντούτοις έχουν μεγάλη ηλικιακή διαφορά μεταξύ τους. Ο πολύπειρος Ιωσηφίδης βρίσκεται στους Αετούς από την πρώτη χρονιά ύπαρξης της ομάδας (2017), ενώ ο 21χρονος Γαβριηλίδης αποτελεί γέννημα-θρέμμα του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση των Αετών Βέροιας δεν…σπάει ούτε φέτος την παράδοση και ανακοινώνει την παραμονή των δύο αρχηγών της ομάδας.

Οι Μάκης Ιωσηφίδης και Αργύρης Γαβριηλίδης, οι…παλιοσειρές αλλά και αρχηγοί των «ασπρόμαυρων», θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους τη νέα σεζόν στη Γ Εθνική.

Για τον πρώτο, έχουμε γράψει ολόκληρη…εγκυκλοπαίδεια για τις διακρίσεις του, σε μια καριέρα που μετρά πάνω από 25 χρόνια στα παρκέ. Βρίσκεται στην ομάδα από την ίδρυση της και αποτελεί (εκ των πραγμάτων) έναν από τους ακρογωνιαίους λίθους της πορείας στις εθνικές κατηγορίες.

Ο έμπειρος guard είναι ο πρώτος σκόρερ των Αετών αλλά και από τους ανθρώπους που βοηθά σημαντικά με την εμπειρία του στα τμήματα υποδομής, στον ρόλο του ως προπονητής από την πρώτη λειτουργίας της Ακαδημίας.

Ο Αργύρης Γαβριηλίδης (04/10/2001, guard) δηλώνει για μια ακόμη φορά παρών, συνεχίζοντας την παράδοση που «χτίζει» μαζί με τον Ιωσηφίδη, ως οι αθλητές που δεν έχουν βγάλει ποτέ την ασπρόμαυρη φανέλα.

Ευχόμαστε και στους δύο, καλή δύναμη για την επόμενη σεζόν, πολλές επιτυχίες και ατομικές διακρίσεις!».