Η ομάδα του Μίλωνα αποτελεί ένα σωματείο που ανέκαθεν “πρόσεχε” τις ακαδημίες του. Θέλοντας λοιπόν να δώσει έμφαση σε αυτές, ο coach της ανδρικής ομάδας του συλλόγου από τη Νέα Σμύρνη, Νίκος Καραγιάννης, μετά την προσθήκη του νεαρού Νίκου Πρωτόγερου, ενσωμάτωσε και τον Κωνσταντίνο Ψυλέα στην ανδρική ομάδα εν όψει της νέας σεζόν και το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο Κωνσταντίνος Ψυλέας όντας ένας 16χρονος αθλητής με μεγάλες προοπτικές είναι ο ανηψιός του εμβληματικού αρχηγού του Μίλωνα, Νίκου Ψυλέα και έχει την ευκαιρία δίπλα στο “γεμάτο” ρόστερ της ομάδας από τη Νέα Σμύρνη και τον πολύπειρο-πολυνίκη Έλληνα τεχνικό να αποκτήσει πολλές “εικόνες” και εμπειρίες από τις εθνικές κατηγορίες.

Δείτε την ανακοίνωση του Μίλωνα:

“Ο Μίλωνας αναπτύσσει με μεθοδικότητα και σαφές πλάνο τα νέα ταλέντα από τις πρότυπες ακαδημίες του Συλλόγου, με στόχο τα τμήματα υποδομής να τροφοδοτούν την Ανδρική Ομάδα.

Ακολουθώντας αυτή τη φιλοσοφία, ο Κωνσταντίνος Ψυλέας, γεννηθείς το 2004, εντάσσεται στην ανδρική ομάδα για την επόμενη σεζόν.

Το παράδειγμα του Κωνσταντίνου ο οποίος συμμετέχει ήδη στις προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Head Coach, Νίκου Καραγιάννη σηματοδοτεί πολλά για τους νέους αθλητές του Συλλόγου που με πίστη στους προπονητές και σκληρή δουλειά μπορούν να πετύχουν το στόχο τους.

Κωνσταντίνε σου ευχόμαστε να έχεις υγεία και με σκληρή δουλειά να έρθουν και άλλες επιτυχίες”.

Δείτε τη σχετική δημοσίευση του συλλόγου από τη Νέα Σμύρνη:

Δημοσιεύτηκε από ΑΟΝΣ “Ο Μίλων” στις Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2020