Ο Μιχάλης Κοκοσάλης πήγε στο Αρκαλοχώρι στα μέσα της περσινής χρονιάς υπό τη μορφή δανεισμού από τον ΟΦΗ και δεν πρόκειται να φύγει από εκεί. Όχι σύντομα, τουλάχιστον. Η Αναγέννηση ανακοίνωσε την παραμονή του νεαρού πόιντ γκαρντ και για τη σεζόν 2022-23, συμπληρώνοντας την ομάδα που δημιούργησε ο Μύρων Παπαδάκης.

Πέρα από τον Κοκοσάλη έχουν παραμείνει στην πρωταθλήτρια Κρήτης -και νεοφώτιστη στη Γ’ Εθνική- οι Μιχάλης Σπυριδάκης, Γιώργος Καλογεράκης, Νίκος ΚριθηνάκηςΓιώργος Κολαρετάκης, Μανώλης Κουτσουράδης, Μιχάλης Καμπιτάκης, Μανώλης ΜαυρίκοςΠαναγιώτης Χαρωνίτης και Παντελής Μαραγκάκης. Παράλληλα, η Αναγέννηση έχει κάνει αρκετές ηχηρές μεταγραφικές κινήσεις, με παίκτες όπως ο Δημήτρης Κουρέπης, ο Χριστόφορος Ραζής, αλλά και οι Νίκος Βερτούδος, Αναστάσης Μητρόπαπας.

Η ανακοίνωση της Αναγέννησης:

«Η Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου σας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Μιχάλη Κοκοσάλη.

Πρόκειται για έναν αθλητή που ήρθε ως δανεικός από την ομάδα του ΟΦΗ στην μέση της περυσινής χρονιάς και βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα του τόπου μας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Μιχάλης που αγωνίζεται στην θέση του playmaker θα βρίσκεται και την φετινή χρονιά υπό τις οδηγίες του Κοουτς Παπαδάκη συμπληρώνοντας το υπόλοιπο ρόστερ που έχει δημιουργηθεί για το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής κατηγορίας.

Ευχόμαστε στον Μιχάλη υγεία και κάθε επιτυχία σε προσωπικό και μπασκετικό επίπεδο».