Η Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου έχει βάλει ψηλά τον πήχη για την επόμενη χρονιά στη Γ’ Εθνική. Το έδειξε νωρίς νωρίς αυτό το καλοκαίρι με την απόκτηση του Δημήτρη Κουρέπη. Σήμερα (14/7) προχώρησε σε μία ακόμα πολύ σημαντική μεταγραφική κίνηση, κάνοντας δικό της τον Χριστόφορο Ραζή (1989, 1.94).

Πέρα από τις πολύ σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις που έκανε αυτό το καλοκαίρι, η κρητική ομάδα έχει ανανεώσει από την περσινή χρονιά τους Χαρωνίτη, ΜαυρίκοΚαμπιτάκη, ΚουτσουράδηΚριθηνάκη, Σπυριδάκη, Καλογεράκη, Παπαδάκη και Κολαρετάκη.

Αναλυτικά:

«Η Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Κρίστοφερ Ραζή.

Πρόκειται για την μεγαλύτερη μεταγραφική υπέρβαση στην ιστορία του συλλόγου, ο Κρις που αγωνίζεται στην θέση του playmaker είναι ένας παίκτης με τεράστια μπασκετική διαδρομή στο πιο υψηλό επίπεδο με παραστάσεις από Γερμανία, Ελλάδα και Κύπρο ( EWE Baskets Oldenburg, Rasta Vechta, Gotha Rockets, Rethymno Cretan Kings, Κεραυνός Στροβόλου). Την περυσινή σεζον ήταν καθοριστικός με τα χρώματα του Κεραυνού Στροβόλου κατακτώντας όλους τους εγχώριους τίτλους της Κύπρου (Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Σούπερ Καπ). Ο Κρις είναι διεθνής με την εθνική Κύπρου και θα είναι η πιο έμπειρη μονάδα του φετινού ρόστερ της ομάδας μας.

Η έλευση του Κρίστοφερ γεμίζει χαρά το προπονητικό επιτελείο καθώς πρόκειται για ένα παίκτη ο οποίος θα δώσει μεγάλη ποιότητα στο ρόστερ και θα βοηθήσει την ομάδα μας να υλοποιήσει τους στόχους της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κρις εκτός από αθλητής της ομάδας στο ανδρικό τμήμα θα αναλάβει χρέη Τεχνικού Διευθυντή.

Είμαστε περήφανοι που θα δώσουμε τα ηνία της οργάνωσης του σωματείου σε έναν άνθρωπο ο οποίος πέρα από τις γνώσεις και τις εμπειρίες του στο άθλημα έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Κύπρου και στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου και εκπονεί μεταπτυχιακές σπουδές σε Sports Business MBA στο Euroleague Basketball Institute σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Vytautas Magnus της Λιθουανίας. Μια πολύ σημαντική κίνηση για την ομάδα μας με στόχο την σταθερότητα και την ανάπτυξη της σε κάθε επίπεδο πάνω σε μακροχρόνια βάση.

Ο Κρίστοφερ θα συναντήσει 2 παλιούς συμπαίκτες του στην ομάδα μας, τον Παντελή Μαραγκάκη και τον Δημήτρη Κουρέπη οι οποίοι μαζί είχαν συνεισφέρει σε μια πολύ επιτυχημένη χρόνια του Rethymno Cretan Kings στην Α1 το 2019.

Ευχόμαστε στον Κρις υγεία και κάθε επιτυχία σε μπασκετικό και προσωπικό επίπεδο».