Ο Φιλαθλητικός Όμιλος Αριδαίας φρόντισε να ενημερώσει μέσω των προσωπικών του λογαριασμών στα social media το φίλαθλο κοινό του σχετικά με τη δομή του ρόστερ της ομάδας την επερχόμενη σεζόν στον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Από αυτό ξεχωρίζουν φυσικά, οι 9 ανανεώσεις παικτών από το περσινό σύνολο, ενώ ιδιαίτερη αναφορά αξίζει και στους Αμπάρη Δημήτριο, Πετρούδη Δημήτριο και Παντή Δημήτριο που προωθήθηκαν στην ανδρική αρμάδα.

Αναλυτικά η ανακοινώση:

«ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΡΟΣΤΕΡ 2021-22

Χωρίς να αλλάξουμε τη φιλοσοφία μας από πέρυσι, έχοντας ως στόχο τη χαρά του παιχνιδιού και την καλύτερη δυνατή πορεία στον 5ο όμιλο της Γ´ Εθνικής, για να ικανοποιήσουμε την πόλη και τον κόσμο της Αριδαίας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε το φετινό μας ρόστερ.

Στην ομάδα μας ανανέωσαν οι παρακάτω αθλητές:

Μακρόπουλος Δημήτριος
Τοπαλίδης Θεόδωρος
Θωμαΐδης Φώτης
Κανονίδης Γεώργιος
Καραμπέκης Δημήτριος
Φόρογλου Γεώργιος
Γκαβέζος Άρης
Μπακιρτζής Κωνσταντίνος
Γιώρτσιος Αθανάσιος

Επίσης ανακοινώνουμε την απόκτηση του Κωνσταντίνου Πυδαράκη που την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στην ομάδα του Ναύαρχου Βότση στη Γ´ Εθνικη και προωθούμε στην αντρική ομάδα τους αθλητές:
Αμπάρη Δημήτριο
Πετρούδη Δημήτριο
Παντή Δημήτριο

Να ευχαριστήσουμε τους αθλητές Πέτκο Λάζαρο και Συμεών Παπαδόπουλο για την προσφορά τους στην ομάδα και του τελευταίου για την προσφορά του και στην ακαδημία μας και να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια.

Τέλος ενημερώνουμε πως η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 30 Αυγούστου».