Ο Παναγιώτης Δαουλάρης είναι το νέο μεγάλο όνομα του Αστέρα Λάρισας που θα αγωνίζεται στην Γ’ εθνική με στόχο την άνοδο για την Β’ εθνική κατηγορία. Ο Κώστας Μπαζάκης πρόεδρος της ομάδας ανεβάζει τον πήχη στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ ΄εθνικής με στόχο να κάνει τον Αστέρα πρώτη ομάδα της Λάρισας και να επαναφέρει το λαρισινό μπάσκετ στο προσκήνιο. Ο νέος άσος του Αστέρα μίλησε στο www.basketblog.gr για την νέα του ομάδα

-Πάνο πως πήρε την απόφαση να μετακομίσεις στην Λάρισα;

“Αν και ήταν η πρώτη φορά που έκανα το βήμα να πάω βόρεια από τις ομάδες που έπαιζα πιστεύω ότι θα δικαιωθώ από την επιλογή μου καθώς οι άνθρωποι της ομάδας μου έδειξαν μεγάλη εμπιστοσύνη όπως και ο κόουτς και θα κάνω τα πάντα για να φέρω την ομάδα ψηλά μαζί με τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μου”

-Πως σε έπεισαν να πας στον Αστέρα;

“Αν και οι εποχές είναι δύσκολες και δεν είναι μόνο το οικονομικό μέρος σε μια τέτοια απόφαση, ο πρόεδρος Κώστας Μπαζάκης μίλησε μαζί μου αρκετή ώρα και μου έδειξε ότι έχει σοβαρά σχέδια για την ομάδα και είναι ένας γνωστός επιχειρηματίας της περιοχής που του αρέσει το μπάσκετ και θέλει να δει τον Αστέρα ψηλά. Ο πρόεδρος ζει για το μπάσκετ και αυτό είναι πολύ σημαντικό και είμαι χαρούμενος πάρα πολύ να γνωρίζω και να συνεργάζομαι με αξιόλογους και επιτυχημένους ανθρώπους”

-Πως είναι η ομάδα και πως βλέπεις τα πράματα;

“Η ομάδα είναι μια κληρονομιά του Γιάννη του Λάππα που για προσωπικούς λόγους δεν συνεχίζει φέτος γενικά στο μπάσκετ και ο κόουτς Θανάσης Μπουλιάκης έδειξε την εμπιστοσύνη στο προσωπό μου για να φτιάξουμε όλοι μαζί μια ομάδα ανταγωνιστική σε αυτό το δύσκολο πρωτάθλημα με στόχο να διεκδικήσουμε την άνοδο στην Β’ εθνική. Οι συνθήκες στην Λάρισα είναι άκρως ιδανικές για έναν αθλητή και οι άνθρωποι της ομάδας είναι δίπλα στους παίκτες κάθε στιγμή θυμίζοντας ομάδα Α 1 και αυτό δείχνει και το όραμα όλων. Φέτος θα πρωταγωνιστήσουν λογικά οι Φοινικας Λάρισας, η Μεταμόρφωση Βόλου και οι Τιτάνες Παλαμάς και εμείς για τις δύο απευθείας θέσεις της ανόδου. Ελπίζω να είναι πάλι μαζί μας οι φίλοι της ομάδας στην προσπαθειά μας. Εκτός από την δική μου παρουσία έχουμε άλλους δύο έμπειρους παίκτες, όπως ο αρχηγός Θοδωρής Λιάκος που είναι και ο αρχηγός της ομάδας με μεγάλη ιστορία στο λαρισινό μπάσκετ και ο Γιώργος Οικονόμου με καλή πορέια χρόνια σε αυτές τις κατηγορίες. Με ένα κράμα εμπειρίας και παιδιών με πάθος και ταλέντο θα πάμε πιστεύω καλά και θα πετύχουμε στους στόχους μας. Η προετοιμασία πάει καλά και μέχρι τις 13 Οκτωβρίου που είναι το τζάμπολ θα είμαστε πανέτοιμοι”