Στη Γ’ Εθνική με τη φανέλα του Γλαύκου θα αγωνίζονται την επόμενη αγωνιστική περίοδο οι Βασίλης Κουμπούρας και Δημήτρης Σερέτης.

Το ρόστερ της νέας σεζόν χτίζει ο Γλαύκος, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του Βασίλη Κουμπούρα και του Δημήρη Σερέτη. Ο πρώτος αγωνιζόταν φέτος στην Αγυιά, ενώ ο δεύτερος στον Προμηθέα Πατρών και αναμφίβολα πρόκειται για δύο ταλαντούχους 19χρονους παίκτες.

Η ανακοίνωση για το Βασίλη Κουμπούρα:

«Με τα χρώματα του Γλαύκου θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά ο νεαρός (1996) ταλαντούχος Βασίλης Κουμπούρας, ο οποίος τη περασμένη σεζόν αγωνιζόταν με την ομάδα της Αγυιάς στην Α1 ΕΣΚΑ-Η. Ευχόμαστε στο νέο μέλος της ομάδας μας καλή αγωνιστική χρονιά».

Η ανακοίνωση για το Δημήτρη Σερέτη:

«Άλλος ένας αθλητής από την οικογένεια του Προμηθέα -μετά και την απόκτηση του Κ. Τασόπουλου- θα ενισχύσει την ομάδα μας στην παρθενική της εμφάνιση στη Γ’ Εθνική. Η διοίκηση του Α.Ο. Γλαύκου αισθάνεται ιδιαίτερα ικανοποιημένη για την απόκτηση του Δημήτρη Σερέτη (1996) και εκφράζει τα θερμά της ευχαριστήρια στον πρόεδρο του Προμηθέα κ. Βαγγέλη Λιόλιο και τη διοίκηση για τη θετική έκβαση των μεταγραφών. Καλωσορίζουμε το Δημήτρη στην ομάδα και του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά».