Σε δυο ανανεώσεις και σε με προειδοποιητική ανακοίνωση έφτασε η Ασπίδα Ξάνθης, η οποία προετοιμάζει την ομάδα της για την συμμετοχή της στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Έτσι, η ακριτική ομάδα ανανέωση την συνεργασία της με τον αρχηγό της Γιάννη Στεφανίδη, και τον υπαρχηγό, Αποστόλη Κουτσογιάννη, ενώ ενημέρωσε ότι κανείς αθλητής δεν παραχωρείται, παρά μόνο «δανείζεται».

Αναλυτικά:

Η ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον αρχηγό μας Στεφανίδη Γιάννη και τον υπαρχηγό μας Κουτσογιάννη Απόστολο. 
Οι δύο σπουδαίοι Ξανθιώτες αθλητές θα είναι οι θεμέλιοι λίθοι στην προσπάθεια της ομάδας μας να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Β εθνικής.

Τις τελευταίες εβδομάδες παρατηρείται μια προσπάθεια προσέγγισης διάφορων αθλητών του συλλόγου μας, που έχουν δελτία σε αγωνιστικά τμήματα, από κάποιο νεοσύστατο σωματείο, που έφτασε στην πρωτόγνωρη κίνηση να καλέσει αθλητές μας να συμμετέχουν σε “τραπεζώματα” και προπονήσεις. 

Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο της ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ γνωστοποιούν ότι οι αθλητές όλων των αγωνιστικών τμημάτων του συλλόγου μας, που βρίσκονται στα πλάνα των προπονητών μας για την αγωνιστική περίοδο 2016-17 ΔΕΝ παραχωρούνται.

Επίσης γνωστοποιούμε ότι οι αθλητές, που δεν βρίσκονται στα πλάνα των προπονητών μας, θα παραχωρηθούν σε όποια ομάδα ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ με υποσχετική ενός έτους.

Η ιστορία και η διαδρομή του καθενός γράφεται με τις πράξεις του και η αρχή είναι το ήμισυ του παντός!!!