Ο Λοκρός Αταλάντης προχώρησε σε ανακοίνωση της χορηγικής συμφωνίας του με την Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης ΑΕ, η οποία θα κοσμεί την εμφάνιση  του συλλόγου στο φετινό πρωτάθλημα του 2ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Αθλητικός Σύλλογος ΛΟΚΡΟΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ και η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΥΘΟΠΟIΪΑ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ Α.Ε. ανακοινώνουν τη σύναψη χορηγικής συμφωνίας, με τηΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΥΘΟΠΟIΪΑ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ να αποτελεί τον Mεγάλο Xορηγό της Oμάδας του ΛΟΚΡΟΥ για την αγωνιστική σεζόν 2016-2017. Η Ελληνική εταιρεία Ζυθοποιίας θα κοσμεί την φετινή αγωνιστική χρονιά στην Γ΄Εθνική Κατηγορία τη φανέλα μπάσκετ του Α.Σ. ΛΟΚΡΟΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ με την Pils Hellas.

Ο πρόεδρος του Α.Σ. ΛΟΚΡΟΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ κ. Ανδρέας Χριστοδουλίδης δήλωσε σχετικά:  «Εκ μέρους του Δ.Σ. καλωσορίζουμε την  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΥΘΟΠΟIΪΑ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ  στη μεγάλη οικογένεια του  Λοκρού  Αταλάντης . Το όραμά μας στον Λοκρό  ξεφεύγει από τα στενά όρια της αγωνιστικής δράσης και εκτείνεται στη συμμετοχή, στην προσφορά και στην αλληλεγγύη. Είμαι σίγουρος ότι η  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΥΘΟΠΟIΪΑ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ  θα είναι κοινωνός αλλά και αρωγός του οράματός μας αυτού. Ξεκινάμε μια σχέση εμπιστοσύνης και συμπόρευσης. Είμαστε χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με μια εταιρεία που επενδύει σημαντικά στον ελληνικό αθλητισμό και μέσω αυτού και στην ελληνική – αλλά και τοπική κοινωνία».

Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης ιδρύθηκε το 1989 και έλαβε την σημερινή της μορφή, το 2011. Διαθέτει σύγχρονο ιδιόκτητο εργοστάσιο ζύθου με υψηλό παραγωγικό δυναμικό στην ομώνυμη πόλη της Φθιώτιδας και απασχολεί περισσότερους από 140 ειδικευμένους εργαζομένους. Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντηςπαράγει πέντε υψηλής ποιότητας και γευστικής αξίας προϊόντα ζύθου : Pils Hellas,  Z EZA,  BLUE Island,ODYSSEY  &  Berlin και παράλληλα  εισάγει, διακινεί και εμπορεύεται τις Krombacher,  Arcobrau  και  GuldenDraak.

Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης στηρίζει χορηγικά, εδώ και 5 χρόνια, την ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, καθώς επίσης συλλόγους της τοπικής κοινωνίας της Αταλάντης αλλά και της ευρύτερης περιοχής. 

lokros atalantis nea emfanisi