Ο Μανδραϊκός έχει πάρει μπροστά τις τελευταίες ώρες στο μεταγραφικό παζάρι, προσθέτοντας κομμάτια στο αγωνιστικό παζλ της σεζόν 2022-23 στη Γ’ Εθνική. Μέσα σε μία ημέρα, λοιπόν, ανακοίνωσε την απόκτηση τριών παικτών.

Συγκεκριμένα, ο Σεραφείμ Σπανός την επόμενη χρονιά θα υπολογίζει στον Αλέξανδρο Αρκουμάνη (33χρ.), που μέχρι πρότινος έπαιζε στο Κορωπί, στον Γιώργο Καδηγιαννόπουλο, πρώην παίκτη του Πορφύρα, καθώς και στον Θανάση Μόρφο, αδερφό του Βασίλη, το πρώτο φετινό μεταγραφικό απόκτημα του Μανδραϊκού.

Οι τρεις ανακοινώσεις του Μανδραϊκού:

«Μετά τον Βασίλη και ο Θανάσης Μόρφος μαζί μας!!!! Καλωσορίζουμε τον Θανάση στην ομάδα μας!!!Μετά την επιτυχημένη χρονιά στο Αιγάλεω έρχεται για μια εκπληκτική χρονιά μαζί με τον αδερφό του!!».

«Μεταγραφών συνέχεια….Καλωσορίζουμε στον ΓΣ Μανδραϊκό τον Γιώργο Καδηγιαννόπουλο!! Ο Γιώργος την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε στην Πορφυρα και πλέον είναι μέλος της οικογένειας του Μανδραϊκού!».

«Καλωσορίζουμε τον Αλέξανδρο Αρκουμάνη στην ομάδα μας…ο 33χρονος γκαρντ αγωνίστηκε την περασμένη χρονιά στο Κορωπί και πλέον ανήκει στην οικογένεια του Μανδραϊκού!!».