Μετά την έναρξη συνεργασίας με τον Σωτήρη Σπασέγκο, που θα αναλάβει χρέη προπονητή από τη νέα χρονιά, η γενική αρχή της Ελπίδας Αμπελοκήπων ανακοίνωσε τις πρώτες της κινήσεις εν όψει του νέου πρωταθλήματος στο Βορρά της Γ’ Εθνικής.

Αρχικά, και όσον αφορά τις παραμονές, οι Δημήτρης Τσιβεριώτης και Αριστοτέλης Μαλακόπουλος πήραν την απόφαση να επεκτείνουν την κοινή τους πορεία με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, εκεί όπου θα βρεθούν επίσης και οι Βαγγέλης-Ραφαήλ Μητρόπουλος αλλά και ο Ηλίας Λάτος.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

«Παρών στην προσπάθεια της ανδρικής ομάδας μπάσκετ της Ελπίδας Αμπελοκήπων θα είναι και τη νέα σεζόν ο Δημήτρης Τσιβεριώτης, ο οποίος θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στον σύλλογο για δεύτερη διαδοχική χρονιά».

«Με τον Αριστοτέλη Μαλακόπουλο στη δύναμή της θα συνεχίσει για δεύτερη χρονιά η ανδρική ομάδα μπάσκετ της Ελπίδας Αμπελοκήπων, την οποία ο 21χρονος παίκτης θα ενισχύσει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο».

«Ο ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων ανακοινώνει την απόκτηση του Βαγγέλη Ραφαήλ Μητρόπουλου, ο οποίος θα αποτελέσει μέλος της ανδρικής ομάδας μπάσκετ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, βοηθώντας την στην προσπάθειά της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Ανδρών».

«Ο ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων ανακοινώνει την απόκτηση του Ηλία Λάτου, ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα μπάσκετ του συλλόγου μας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Ανδρών την προσεχή αγωνιστική περίοδο».