Η Νίκη Αμαρουσίου ανακοίνωσε και επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας της με τον αθλητή της Βαγγέλη Τσιάτσιο για τη νέα αγωνιστική σεζόν, η οποία θα την βρει ξανά στις εθνικές κατηγορίες και στον τρίτο όμιλο της Γ’ Εθνικής συγκεκριμένα.

Ο Τσιάτσιος είναι 26 ετών, έχει ύψος 1,86 και καλύπτει τις θέσεις του γκαρντ. H Nίκη Αμαρουσίου με ικανοποιητικούς ρυθμούς “χτίζει” το ρόστερ της με βάση τον περσινό κορμό, που οδήγησε το σύλλογο στην άνοδο από την Α’ ΕΣΚΑ και για τη νέα σεζόν στα εθνικά πρωταθλήματα.

Δείτε την ανακοίνωση της Νίκης Αμαρουσίου:

Η Νίκη Αμαρουσίου ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Βαγγέλη Τσιάτσιο, ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής 2020/21.

Η Νίκη υλοποιεί τον μεταγραφικό σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν και προς αυτή την κατεύθυνση, ο κόουτς Νίκος Χρυσόγελος μπορεί να υπολογίζει στον Βαγγέλη Τσιάτσιο.

Ο 26χρονος γκαρντ (1μ.86) ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα μας έπειτα από τους Παντελή Κυπριτζόγλου, Γιάννη Τσέκενη, Γιώργο Φρίμα και σχολίασε την επιστροφή στη Γ’ Εθνική.

Δείτε τις δηλώσεις του Τσιάτσιου για την ανανέωση της συνεργασίας του με την Νίκη Αμαρουσίου:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε να επανέλθουμε στις εθνικές κατηγορίες. Στα… παλιά λημέρια της Νίκης Αμαρουσίου! Είναι κρίμα που δεν ολοκληρώθηκε η σεζόν και δεν μπορέσαμε να τελειώσουμε τη δουλειά στο γήπεδο, από τη στιγμή μάλιστα που η οριστική διακοπή ήλθε ενώ είχαμε βρει ρυθμό και παίζαμε όμορφο μπάσκετ. Σε κάθε περίπτωση, η αλήθεια είναι ότι μας άξιζε η άνοδος, με βάση τη δουλειά που έκαναν το προπονητικό τιμ και οι παίκτες».

Στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Έχουμε μπροστά μας μια μεγάλη πρόκληση! Θα αντιμετωπίσουμε δύσκολους αντιπάλους κι ελπίζουμε ότι αρχικώς θα καταφέρουμε να εδραιωθούμε κι εν συνεχεία να κοιτάξουμε ψηλότερα, δίνοντας το 110%! Έχουμε όρεξη να πετύχουμε ωραία πράγματα διότι η Νίκη Αμαρουσίου αξίζει να βρίσκεται στις εθνικές κατηγορίες. Σε ατομικό επίπεδο, προσπαθώ πάντα να βγάζω τον καλύτερο εαυτό μου στο γήπεδο και να κάνω ό,τι ζητάει ο κόουτς ώστε να βοηθήσω την ομάδα. Ανυπομονούμε για τη νέα σεζόν».

Δείτε την εν λόγω δημοσίευση: