Την απόκτηση του Γιώργου Ίλτσογλου ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός Βόλου, ο οποίος την περσινή χρονιά αναδείχτηκε 7ος σκόρερ του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α1 ΕΣΚΑΘ με τη φανέλα της Ανάληψης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Άλλον έναν σημαντικό Βολιώτη καλαθοσφαιριστή προσέθεσε στο ρόστερ του ο Ολυμπιακός Βόλου, ενισχύοντας έτσι σημαντικά την ομάδα μας, ενόψει της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Γ’ Εθνικής. Πρόκειται για τον ικανό σκόρερ Γιώργο Ίλτσογλου που αποκτήθηκε από την Ανάληψη Βόλου

Ο Γιώργος Ίλτσογλου διαθέτει μεγάλη εμπειρία και είναι δεινός σκόρερ. Συμμετείχε σε κλιμάκια εφήβων των προεθνικών ομάδων, ενώ δυο φορές αναδείχτηκε δευτεραθλητής Ελλάδος με το 4ο αθλητικό Λύκειο Βόλου.

Έχει αγωνιστεί πολλά χρόνια στην Α1 ΕΣΚΑΘ, ενώ την περσινή χρονιά αναδείχτηκε 7ος σκόρερ του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α1 ΕΣΚΑΘ με 272 πόντους και πρώτος σκόρερ της Ανάληψης, ενώ ήταν και 8ος  στα τρίποντα στην κατηγορία με 33 τρίποντα συνολικά.

Ο Α.Σ Ολυμπιακός Βόλου ευχαριστεί την Ανάληψη για την παραχώρηση και υποδέχεται τον Γιώργο Ίλτσογλου στη μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου, ευχόμενη υγεία και επίτευξη των στόχων του μέσω των επιτυχιών της ομάδας μας.

Γιώργο καλώς όρισες».