Ο ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας συνεχίζει τον σχεδιασμό του ενόψει της νέας σεζόν που θα τον βρει στην Γ’ Εθνική, με τους Μακεδόνες να ανακοινώνουν την απόκτηση του 17χρονου G/F Θωμά Δήμου. Ο νεαρός άσος αποτελεί γέννημα – θρέμμα του μπάσκετ της Πτολεμαΐδας, ενώ είναι ενθουσιασμένος για την ευκαιρία που του δίνεται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Νεανική ενίσχυση με Δήμου για τον ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας!
 Ο ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας ανακοινώνει την απόκτηση του Θωμά Δήμου (1,95μ.) για την νέα αγωνιστική σεζόν. Ο νεαρός guard – forward αποτελεί γέννημα θρέμμα του μπάσκετ της Πτολεμαΐδας και της ομάδας του Αρίωνα, αποτελώντας σημαντικό μέλος στις επιτυχίες της ομάδας σε εφηβικό και ανδρικό επίπεδο.
Είναι γεννηθείς το 2005 και τα στοιχεία του που ξεχωρίζουν είναι το δυναμικό παιχνίδι, η ταχύτητα και το σουτ. Ο Θωμάς θα αποτελεί μια ακόμη σημαντική επιλογή για τον κόουτς Τζιλίνη στην νέα σεζόν.
Ο νεαρός αθλητής ενόψει της νέας σεζόν δήλωσε:
«Είμαι ενθουσιασμένος για την πρόκληση που με αναμένει στην Γ’ Εθνική και για την συνεργασία με τον ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας! Ανυπομονώ να κυνηγήσουμε τους στόχους μας και να μοιραστώ αυτήν την εμπειρία με τους νέους συμπαίκτες μου και τον coach Τζιλίνη,»
Θωμά, η οικογένεια του ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας σε καλωσορίζει και σου εύχεται καλή σεζόν με υγεία και επίτευξη των στόχων!