Βολές κατά ριπάς κατά της διαιτησίας των Μαρουδιά και Καραμπιτσάκου στο ματς της Κυριακής (25/10) με τον ΑΟ Δάφνης, εξαπέλυσε ο Παπάδος Γέρας. Η ομάδα της Β’ Εθνικής εξέδωσε ανακοίνωσε με ομοβροντίες κατά των δυο διαιτητών, ενώ ανέβασε και video με πολλές από τις «επίμαχες» φάσεις.

Για την ιστορία η ομάδα έχασε το ματς (ήταν στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Γ’΄Εθνικής)  με 82-76.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παπάδου Γέρα και το βίντεο με τις φάσεις που η ομάδα θεωρεί ότι αδικήθηκε από το διαιτητικό δίδυμο των Μαρουδιά και Καραμπιτσάκου:

«Δυστυχώς την περασμένη Κυριακή σ έναν κατά τα άλλα συναρπαστικό αγώνα για τον δεύτερο όμιλο της Γ’  Εθνικής Ανδρών, ανάμεσα στη Δάφνη και τον Παπάδο Γέρας, πρωταγωνιστές ήταν αντί για τους παίκτες, …οι διαιτητές!

Η ομάδα μας απέναντί της βρήκε μια πολύ αξιόμαχη και ποιοτική ομάδα αλλά και δύο διαιτητές που την κρατούσαν σταθερά με τα σφυρίγματά τους πίσω στο σκορ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, με αποκορύφωμα τα τελευταία λεπτά του αγώνα οπότε και «τα έδωσαν όλα» !!

Οι αγώνες λόγω covid 19 γίνονται χωρίς κόσμο, αλλά ευτυχώς υπάρχει το βίντεο γι’ αυτό πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουν ότι δεν μπορεί να κάνει ο καθένας ότι θέλει πίσω από τις κλειστές πόρτες και όλοι θα κρινόμαστε…

Για μια ακριτική ομάδα σαν τη δική μας, στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, μια αποστολή εκτός έδρας έρχεται εις πέρας κατόπιν τεράστιων προσπαθειών των παραγόντων αλλά και των παικτών (που στην πλειοψηφία τους δεν είναι επαγγελματίες) γι’ αυτό αν μη τι άλλο απαιτούμε σεβασμό και ισονομία.

Θέλουμε να νιώθουμε ίσοι σε ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα κι όχι φιλοξενούμενοι σε πρωτάθλημα των Αθηνών. Προκαλούμε δε και τις υπόλοιπες ομάδες να ανεβάζουν ανάλογα βίντεο για να ξεκαθαρίσει επιτέλους ποιος μπορεί να διευθύνει έναν αγώνα μπάσκετ και ποιος όχι, για να πάψουν κάποιοι να ταλαιπωρούν κάθε Κυριακή εμάς, το άθλημα και τους εαυτούς τους.

Περιμένουμε με αγωνία την αντίδραση του πειθαρχικού της ΟΔΚΕ !

ΥΓ – Η κάμερα βρίσκεται στην οροφή γι αυτό και οι φάσεις που θα δείτε στο βιντεάκι είναι «τόσες λίγες»… ».

 

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΜΑΧΕΣ ΦΑΣΕΙΣ

 

ΤΟ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ Ο ΠΑΠΑΔΟΣ ΓΕΡΑΣ

 

Ανακοίνωση για την διαιτησία του αγώνα με την Δάφνη.